Call of Duty Black Ops, dijual pikeun waktos anu terbatas

https://www.youtube.com/watch?v=4lhQTxBWD8Y

Telepon tina Duty®: Ops Hideung pikeun Mac bakal nyandak anjeun ngalangkungan garis musuh salaku anggota tim pasukan khusus élit dina misi perang rahasia. Biasana dibanderol 39,99 €, sareng ngan ukur pikeun waktos anu terbatas 19,99 € Tiasa milik anjeun. Panggero tugas operasi hideung kalebet "First Strike" DLC. mikaresep tina 4 peta multiplayer tambahan sareng pangalaman zombie. Kami mamatahan anjeun maca éta syarat minimum naon anu diperyogikeun ku Mac sateuacan mésér, kami bakal nempatkeun saatos anjeun neraskeun maca.

Panggero tugas operasi hideung

panggero tugas operasi hideung pikeun Mac nyandak gamer kana konflik di panjuru dunya sapertos elit Hideung Ops anu kajantenan dina kerudung Perang Tiis. Kaasup kana 'First Strike' DLC anu masihan anjeun 5 peta bonus anu saé, kalebet 4 peta multiplayer énggal sareng pangalaman Zombie énggal. Call of Duty Hideung Ops nawiskeun kampanye pamuter tunggal anu epik.

Émbaran penting:

  • Kami henteu nyarankeun anjeun maénkeun Call of Duty: Hideung Ops dina salah sahiji ieu chip grafik henteu didukung: HD3000 (2011 Mac Mini, 2011 MacBook Air, 2011 13 "MacBook Pro), HD4000 (2012 13" MacBook Pro), séri ATI Radeon HD 2000, HD 4670, HD 6490M, HD6630M
    Serial NVIDIA 8000 & 9000, séri GT100, 320M, 330M, Intel Integrated GMA950, x3100
  • Dina raraga ngajalankeun gim kalayan performa anu nyugemakeun, Mac anjeun kedah ngalengkepan ieu syarat sistem minimum:
    2.4 GHz CPU Speed ​​| 4 GB RAM | 15 GB ruang disk gratis | (ATI): Radeon HD 3870 | 512 MB VRAM
  • Kartu grafik anu didukung:
    NVIDIA GT 640M, 650M, 660M, GTX 675MX, GTX 680MX
    ATI Radeon HD 3870, HD 4850, HD 5670, HD 5750, HD 5770, HD 5870, HD 6750M, HD 6770M, HD 6970M.
  • Call of Duty: Hideung Ops kompatibel sareng duanana xbox 360 gamepad kabel Microsoft sareng jarak jauh Dualshock 3 pikeun PlayStation 3.

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • diropéa: 18 / 05 / 2015
  • Versión: 1.19
  • ukuran: 12.91 GB
  • basa: Inggris
  • Pamekar: Aspyr Media (iDP)
  • kasaluyuan: OS X 10.8.5 atanapi engké

Undeur:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Naha éta tiasa diputer sareng Mac Mini 2015?

    Anu tengahna: Corr i5 2,6Ghz, 8Gb menory, Iris Graphics Intel.

    1.    Jesus Arjona Montalvo cenahna

      Ampir 100% leres, tapi kuring bakal ngalakukeun hiji hal, dina tautan undeuran anu kuring nempatkeun anjeun gaduh email dukungan, naros gancang, hayu pangirangan lulus.