OS X 10.11.2 beta 3 pikeun pamekar ayeuna sayogi

béta-3-osx-el-capitan

Tepat dina waktos kanggo janjian Salasa na, Apple nembé ngaluarkeun pamekar beta 3 tina sistem operasi Mac OS X pangénggalna El Capitan 10.11.2. Waktos ieu ngeunaan ngawangun 15C40a Sareng tina naon anu tiasa urang baca dina catetan pondok anu dilampirkeun dina versi béta anyar ieu anu dileupaskeun, Apple ningkatkeun kaamanan sistem, ngabéréskeun sababaraha bug tina vérsi anu sateuacana sareng menerkeun bug dina stabilitas umum OS X anu énggal.

Seueur pangguna anu teras sambat ngeunaan masalah USB sareng kinerja sistem operasi El Capitan sacara umum, seueur anu sanés ngagaduhan masalah sareng fungsi atanapi sistem operasi sacara umum tapi anu saé nyaéta Apple terus keukeuh kana pamekar pikeun ngadeteksi naon waé jinis masalah atanapi bug anu mangaruhan fungsi sistem dina vérsi béta ieu. Jelas, sakali vérsi resmi dileupaskeun, langkung seueur masalah pasti bakal muncul sareng éta henteu sami sareng sistem anu diuji ku sababaraha rébu pangembang tibatan jutaan jalma.

osx-el-capitan-1

Jelas kami ngarepkeun nalika OS X versi 10.11.2 dileupaskeun éta bakal langkung digosok tibatan vérsi ayeuna anu aya, tapi kuring ngulang deui yén henteu sadaya pangguna ngagaduhan masalah atanapi bug sareng El Capitan. Kuring terang kumaha Apple parantos nempatkeun kana panangan pangembang tina wéb ieu OS X béta katilu sareng kuring yakin yén énjing, henteu engké ti dinten saatosna, éta bakal ngaluncurkeun éta ka sésana pangguna anu didaptarkeun dina program béta umum.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.