OS X El Capitan 10.11.1 ayeuna sayogi ku sadayana

OS X 10.11.1-El capitan-béta-0

Kami parantos gaduh versi resmi tina OS X El Capitan 10.11.1 pikeun sadaya pangguna Mac sareng di jerona kami bakal mendakan sadaya berita anu parantos kami tingali dina versi béta sapertos emoji énggal, paningkatan dina stabilitas sistem, paningkatan sareng solusi kasalahan tina vérsi anu sateuacanna sareng detil anu sanés.

Dina awal sareng nyarios pribadi kuring tiasa nyarios éta versi munggaran OS X 10.11 tiasa dianggo saé, tapi upami kuring jujur, vérsi béta OS X 10.11.1 ningkat pisan dina hal kekecapan sistem. Ayeuna urang tiasa masang versi anyar sareng parios pamutahiran ieu pikeun diri urang sorangan.

Éta ogé leres yén vérsi anu sateuacana ngagaduhan sababaraha masalah anu teu cocog sareng aplikasi sareng alat anu tangtu anu mimitina direngsekeun dina vérsi ieu, sapertos AutoCAD, Office 2016 atanapi bahkan aplikasi Mail éta nyalira. Langkung saé dicatet yén kadang henteu salah Apple tapi dina tungtungna éta tungtungna mangaruhan pamaké Sareng éta masalahna.

osx-el-capitan-1

Ieu anu ngalereskeun sareng perbaikan:

  • Ningkatkeun reliabiliti installer nalika ningkatkeun kana OS X El Capitan.
  • Ningkatkeun kasaluyuan sareng Microsoft Office 2016
  • Ngalereskeun masalah anu aya hubunganan sareng inpormasi server anu kaluar pikeun Surat.
  • Ngalereskeun masalah anu nyegah pesen sareng kotak surat tina ditayangkeun dina Surat.
  • Ngalereskeun masalah anu nyegah modul Audio Unit tangtu tiasa dianggo leres.
  • Ningkatkeun réliabilitas Voice Over.
  • Tambihkeun langkung ti 150 karakter Emoji énggal anu cocog sareng standar Unicode 7.0 sareng 8.0

Ayeuna anu kedah urang lakukeun nyaéta ngan saukur ngabarukeun upami urang aya dina vérsi El Capitan 10.11 sareng henteu kedah ngalakukeun restorasi ti mimiti. pikeun ieu perlu diaksés tina menu apel> App Store atanapi langsung ngakses Mac App Store sareng ngapdet Mac kami ti ditu. Kabuktosan kami nyarankeun pikeun ngapdet gancang-gancang pikeun ngararasakeun paningkatan sareng perbaikan anu dilaksanakeun dina vérsi ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fransiskus Soler cenahna

    Kuring hiji-hijina anu parantos masang na ayeuna kuring moal tiasa ngabalikan deui sabab upami kuring ngalakukeun éta bakal diblokir sareng kuring kedah ngainstall deui kana sistem?

  2.   Richard Lopez Armaulia cenahna

    Naha aya anu ngagaduhan El Capitan sareng saatos épék dipasang?

  3.   Miguel Angel Egea Marcos cenahna

    Dipasang ngan sajam katukang sareng teu aya masalah

    1.    Pedro San Miguel cenahna

      Salam Miguel Angel, naha anjeun masangkeun ti mimiti atanapi anjeun ngapdet?

  4.   Roberto cenahna

    Batur anu parantos masang éta sareng autocad 2015 jalan saé?

    1.    Jose cenahna

      Kuring masang versi 10.11 sareng Autocad masihan kuring masalah, tapi kamari éta diénggalan janten 10.11.1 sareng éta henteu deui masihan masalah. Ngan upami kuring masang Autocad Mandalore.
      Kabeneran

    2.    Hector Gamboa cenahna

      Autocad 2015, tiasa dianggo leres, tapi autodesk parantos ngintunkeun pembaruan ngeunaan panutupan anu teu disangka-sangka sareng layar beku, kuring parantos dipasang sanaos autocad 2015 tiasa dianggo leres dina komputer kuring sareng sadayana henteu kunanaon

  5.   Edu cenahna

    Naha aya anu wani ningkatkeun ti Yosemite? Naha masih kénéh retak parah sapertos baheula? Upami laleur kuring bakal ngantosan sahenteuna genep bulan, abdi henteu hoyong ngalangkungan cobaan tina minggu anu kuring atos ngalangkungan deui.

  6.   mbcbtz cenahna

    Dipasang sababaraha jam ka pengker sareng damel sampurna. Tampilan dina anu mendakan kalayan Cover Flow nyandak ampir sadaya layar sareng sanajan kuring nyaluyukeunana, moal aya jalan éta bakal langkung alit.

  7.   Blanca cenahna

    Kuring nembé nganyarkeun OS X kaptén sareng mail kuring parantos lengkep ngablokir kuring, henteu nampi atanapi dikirim.
    Abdi henteu terang naon anu kuring badé lakukeun, kuring leres-leres
    Dihaturkeun upami henteu pikeun telepon
    Abdi langkung sepuh sareng kuring henteu gaduh agility anjeun dina masalah ieu, tapi kuring henteu hoyong cicing
    Luntur dina téknologi

  8.   Fernando cenahna

    Goréng teuing kuring henteu ngabalikan deui tabung pikeun mulangkeun sareng kuring kaleungitan parobihan terakhir saatos kuring henteu nyarankeun éta dugi ka dipercaya