OS X El Capitan 2 béta publik 10.11.2 dileupaskeun

osx-el-capitan-1

Kami tetep nuturkeun laju pembaruan sareng rilis OS X El Capitan 10.11.2 versi béta ngan hiji dinten saatos dirilis béta pikeun pamekar. Catetan vérsi anyar henteu nawiskeun seueur inpormasi tapi upami urang ningali vérsi anu dirilis kamari pikeun pangembang éta ngeunaan ningkatkeun koneksi WiFi, fungsionalitas port USB sareng sababaraha aplikasi sapertos Catetan, Poto, Sorotan sareng Kalénder.

Apple terus ningkatkeun sistem operasi dina hal stabilitas sareng kaamanan pikeun El Capitan sareng iPhone, iPod sareng iPad, ios 9.2, anu versi béta publik ogé parantos dileupaskeun Pikeun pangguna. Sapertos vérsi kamari, teu aya parobihan ageung anu diarepkeun dina vérsi ieu kajabi kinerja sistem éta nyalira.

Sakumaha biasa, urang nyarankeun yén pangguna tetep émut yén éta mangrupikeun parangkat lunak dina fase béta, janten cadangan Mac anjeun sigana ampir wajib sateuacan dipasang, bahkan langkung saé upami dipasang ti awal dina partisi énggal kusabab pamasangan parangkat lunak pangadilan ieu henteu tiasa dianggap salaku vérsi anu stabil sareng upami anjeun badé nganggo éta salaku sistem utama dina Mac anjeun panginten sauyunan sareng sababaraha aplikasi sareng anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.