OS X El Capitan Béta 7 Ayeuna Sayogi pikeun Pamekar

osx-el-capitan-1

Upami urang nembé ngomentaran kumaha anéh éta Sateuacan Apple meluncurkeun béta pikeun pangguna anu kadaptar dina program béta publik perusahaan, naon béta katujuh OS X El Capitan anu ditujukeun pikeun pamekar nembé nembongan, ngan hiji dinten saatos vérsi pikeun pangguna jalan-jalan.

Sanaos kitu, alesan naha Apple mimitina ngaluarkeun unduhan ti béta dugi ka sadaya pangguna anu kadaptar dina program béta umum anu disebut di luhur, anu kedah ngantosan dugi ka kamari pikeun ngaunduh.

os-x-el-capitan-dev-beta-7-0

Pembaruan anyar OS X 10.11 ieu sumping kalayan ngawangun 15A263e sareng ngarujuk kana versi katujuh ieu pikeun pangembang, di sisi anu sanés, anu parantos dileupaskeun pikeun pangguna nyandak build 15A262e sareng kami ngaidentipikasi salaku versi kalima tina béta umum. Salaku panasaran pikeun nyarios yén vérsi yén Apple pensiunan sareng ngaleungit, parantos ngawangun 15A262c. Bener mangrupikeun nomer binaan anu sami, ngan ukur hurup akhirna anu robih, janten kuring panginten kamungkinan yén vérsi éta ngagaduhan cacat khusus anu sadar ku Apple sakali vérsi na dileupaskeun.

Sakumaha biasana, perhatoskeun yén unduh OS X béta aya ti tab pembaruan tina Mac App StoreBoh versi pamekar sareng versi béta umum sakitar ukuran 2GB sareng meryogikeun balikan deui pikeun ngalengkepan pamasangan.

Sajauh ieu Apple ngan ukur nyatakeun yén OS X El Capitan bakal dileupaskeun gugur ieu salaku unduhan gratis. Ngitung siklus rilis pangénggalna Apple sigana ngagaduhan tanggal khusus pas atanapi bahkan némbongan sareng ios 9 sareng iPhone 6s salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.