OS X El Capitan nampi béta publik kalima na

iOS.9.OS.X.El.Capitan.Public.Beta.1

Apple ngarilis versi béta umum kalima OS X El Capitan kamari ngan dua minggu saatos diluncurkeun. vérsi kaopat pikeun pangguna. Janten upami anjeun mangrupikeun anggota program Perangkat Lunak Béta Apple, ayeuna waktosna pikeun ngaunduh pembaruan pangénggalna.

Di sisi anu sanésna, anjeun milari vérsi énggal sareng anjeun pamekar, urang kedah ngantosan sakedik deui pikeun ngawangun sistem salajengna. Béta pamekar ayeuna dina vérsi kagenep, tapi teu aya berita naon anu janten vérsi béta katujuh sareng sigana moal muncul dinten ayeuna, boh pamekar iOS béta ogé iOS publik béta, anu henteu nampi pembaruan ayeuna.

el-capitan-os-x

Versi beta tina OS X biasana henteu nyandak fitur-fitur anyar salilana, tapi ngan ukur ningkatkeun kinerja sareng mawa sababaraha perbaikan bug. Pikaresepeun pikeun dicatet yén béta umum kaopat dileupaskeun pas saatos beta pamekar kagenep, anu hartosna yén pikeun sababaraha alesan Apple parantos ngarobih rumus sakedik waktos ieu, nyaéta, parantos ngaleupaskeun béta umum kalima sateuacan pamekar ngagaduhan pembaruan anu sanés.

Masang vérsi anu pangénggalna ieu salami anjeun janten anggota program béta, anjeun kedah parios apdet di Mac App Store, dimana upami anjeun leres ngaidentipikasi, ceuk pembaruan éta bakal langkung sanaos anjeun kedah sabar kumargi kadang pembaruan tiasa dugi ka dua jam saatos disayogikeun ku sadayana.

Sakumaha biasa, émut yén Apple ngumumkeun OS X 10.11 El Capitan di WWDC Juni sareng diperkirakeun gugur ieu bakal aya vérsi anu stabil sareng tiasa diaksés sadayana pikeun pangguna. Atoh sigana mah kanggo ayeuna béta henteu sayogiKami henteu terang naha Apple parantos mutuskeun pikeun narik éta dugi ka aya bewara salajengna, kusabab ayana kasalahan kritis atanapi ku alesan,


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.