OS X Mountain Lion 10.8.3 ayeuna sayogi kanggo diunduh

Download-OS-X-10-8-3-Mountain-Lion-Build-12D78-Developer-News

Kami parantos ngagaduhan versi anyar sistem operasi anu sayogi OS X Mountain Lion 10.8.3 pikeun ngaunduh sadayana para pangguna. Versi anu disebat 10.8.3 12D78 dileupaskeun pikeun pamekar minggu ieu.

Dinten ayeuna urang parantos ngagaduhan versi akhir anu sayogi pikeun sadayana. Apple ngaleupaskeun vérsi OS X ieu tanpa masihan seueur waktos pikeun pangembang pikeun diajar sareng ningkatkeun vérsi, tapi éta kedahna ditingkatkeun.

Versi anyar sistem operasi Apple ieu kalebet pangrojong pikeun pamasangan Windows 8 sareng Boot Camp salaku tambahan ngamungkinkeun urang masang sareng 3 disk TB  anu sateuacanna henteu ngijinkeun kami.

pamaké aranjeunna sateuacanna parantos nganggo sababaraha solusi anu langkung dilakukeun Dina urutan nganggo Boot Camp dina Macs anjeun, éta moal perlu deui pikeun ngalaksanakeun penemuan ieu, dina versi sateuacanna sistem operasi pilihan ieu ngan ukur tiasa dianggo kalayan disk dugi ka 2.2 terabyte.

Hayu urang tingali naon pembaruan anu dikaluarkeun ku Apple dinten ieu kalebet:

  • Urang tiasa ngagaleuh kartu kado iTunes di Mac App Store nembé nganggo kaméra Mac kami
  • Ngidinan Boot Camp masang Windows 8
  • Solusi pikeun masalah sareng aplikasi anu nutup diri tanpa alesan jelas
  • Logic Pro dibereskeun sahingga moal ngadat sareng plug-in tinangtu
  • Ogé ngalereskeun masalah sora anu dimaénkeun dina sababaraha iMac 2011.
  • Éta ogé kalebet pembaruan tina peramban Safari v6.0.3 kalayan sababaraha paningkatan

Urang bakal mendakan éta aya di Mac App Store atanapi dina menu bar update Software.

Inpormasi lengkep - Apple Ngaleupaskeun Béta 10.8.3 (12D78) pikeun OSX Mountain Lion

Sumber - 9to5mac


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.