OS X Mountain Lion: pembaruan kasaluyuan RAW 4.07

atah-4.07

Pembaruan énggal pikeun Pangrojong format RAW di OS X Mountain Lion nembé dileupaskeun ku Apple. Ieu pérsi 4.07 sareng parantos sayogi pikeun diunduh sababaraha jam dina bagian 'pembaruan' App Store dina Mac kami.

Saperti dina kasempetan sateuacana, Apple tetep nambihan kasaluyuan sareng format RAW ieu pikeun perangkat lunak Aperture 3 sareng iPhoto 11 tina kaméra digital langkung seueur anu sanggup nyandak poto dina format ieu sareng ayeuna daptar panjang anu aya dua ti Panasonic sareng hiji ti Sony.

Khususna, tilu modél kaméra anu ditambihan Apple dina pangénggalan ieu nyaéta:

  • Panasonic LUMIX DMC-G6
  • Panasonic LUMIX DMC-GF6
  • Sony Alpha SLT-A58

Kaseueuran pangguna anu resep fotografi pasti terang format RAW na, tapi pikeun anu henteu terang, urang tiasa ngajelaskeun ku cara 'saderhana' yén éta mangrupikeun format anu foto kami henteu dikomprés sareng kami nunjukkeun gambar anu ditangkep ku kaméra sacara rinci pisan, ngamungkinkeun anjeun damel padamelan anu hadé pikeun ngédit sareng aranjeunna kalayan boro-boro leungitna kualitas gambar. Di sisi anu sanésna, urang tiasa nyarios yén rohangan anu dikuasai ku poto anu dileupaskeun dina format RAW langkung luhur tibatan upami urang henteu nganggo.

Katiluna kaméra digital ieu dilakukeun cocog dina pembaruan anu dileupaskeun dinten ayeuna sareng sakumaha biasa pikeun ngapdet kami tiasa aksés tina aplikasi éta sorangan dina Mac kami tina App Store> Pembaruan atanapi langsung ti Halaman wéb Apple dimana aranjeunna ogé nawiskeun kami pembaruan.

Ukuran pembaruan ieu nyaéta 6,11MB sareng meryogikeun OS X 10.8.2 atanapi engké atanapi OS X 10.7.5 atanapi engké.

Inpormasi lengkep - Kaméra Raw 4.06 nambihan dukungan pikeun tilu belas kaméra énggal


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.