Final Cut Pro tiasa dipindahkeun kana modél langganan

Final Cut Pro X

Microsoft sareng Adobe ngalih kana modél langganan sababaraha taun ka pengker, modél anu, salian ti ngirangan tingkat pembajakan, éta ogé ngasilkeun panghasilan rutin dina unggal bulan atanapi taunan, modél anu numutkeun Patently Apple tiasa diadopsi ku Apple ku Final Cut Pro.

Apple parantos ngarobah mérek na pikeun Final Cut Pro, parangkat lunak panyuntingan pidéo profesional anu mangrupikeun salah sahiji ti saeutik aplikasi anu Apple henteu nawiskeun gratis. Numutkeun kana modifikasi ieu, Apple tiasa ngagaduhan niat ngarobih modél pamayaran sakali pikeun langganan.

Final Cut Pro

Patently Apple nyatakeun yén Apple Senén kamari ngarobih mérek na ku nambihan nomer 42 kana bagian Klasifikasi anu Saé. Idéntifikasi kelas 42 digunakeun pikeun namina parangkat lunak salaku jasa (SaaS) atanapi platform salaku jasa (PaaS) sareng Éta sami anu tiasa urang mendakan dina daptar mérek dagang Microsoft 365 (baheulana kawanoh salaku Office 365), dumasarkeun kana langganan bulanan atanapi taunan.

Final Cut Pro X dibanderol dina 329 euro dina Mac App Store. Sadaya pembaruan anu Apple ngaleupaskeun aplikasi ieu aranjeunna leres-leres bébas, janten hiji-hijina penghasilan anu dihasilkeun Apple ku aplikasi ieu nyaéta ti pembeli énggal, sanaos sanés alesan sanés Apple panginten.

Ideu Apple sigana bakal ngaliwat ngahontal sadaya pangguna aplikasi ieu ngalangkungan biaya bulanan, biaya bulanan langkung terjangkau tibatan mayar langkung ti 300 euro kanggo aplikasi dina hiji pambayaran, nuturkeun jalur anu sami sareng Adobe sareng Photoshop, Adobe Premiere ...

Langganan parantos langkung ti biasana dina taun-taun ayeuna seueur pamekar, sabab mastikeun yén pendapatan bulanan, sanaos kanyataanna henteu resep ku seuseueurna pangguna, tapi aranjeunna dipaksa mayar aranjeunna sabab parantos nganggo aplikasi mangtaun-taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.