Panasaran OS X infographic ti 2001 dugi ka 2015

osx-chetah

Naha anjeun salah sahiji pangguna anu parantos lami dina OS X? Ti saprak 2001 meureun? Nya, naha ieu masalahna atanapi henteu, urang nyarankeun anjeun ningali infographic ieu dina basa Inggris tapi tiasa dipikaharti pinuh saprak OS X 10.0 Cheetah dileupaskeun dina Maret 2001 dugi ka peluncuran sistem operasi Mac anu ayeuna, OS X 10.11 El Capitan.

Salian ti ningali masing-masing OS X anu ditingali dugi ka ayeuna gambar anu hadé, aranjeunna nyarioskeun saeutik ngeunaan paningkatan sareng fitur-fitur anyar anu diterapkeun dina masing-masing éta, sareng aranjeunna ogé ngajentrekeun tanggal anu diluncurkeun Apple. Bener pisan panasaran ningali sadaya nami ti mimiti OS X dipajang ku Apple sareng épolusi na nepi ka tungtungna ngahontal Taman Nasional Yosemite mitos.

infographic-osx

Tanpa ado salajengna kami ninggalkeun infographic ieu ku kituna anjeun tiasa tenang nikmati detil na:

Ti katuhu ka dieu

Urang teu ngagaduhan pilihan tapi nganuhunkeun ka Git-tower-com pikeun padamelan anu dilakukeun sareng detil anu dipidangkeun dina unggal gambar lucu anu ngagambarkeun OS X anu béda ti mimiti Chetah taun 2001. Éta mangrupikeun cara anu panasaran pikeun ningali sareng nikmati sajarah sistem operasi anu langkung kami resep unggal dinten kuring Tim Mac hatur nuhun kana paningkatan anu dilaksanakeun ku Apple boh dina perangkat kerasna nyalira sareng dina parangkat lunak anu kasebat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.