Batré AirPods Max solokan lengkep wengi-wengi

AirPods Max ayeuna dijual

Sababaraha minggu ka pengker urang teu gaduh berita ngeunaan AirPods Max sareng konsumsi batréna. Ieu mangrupikeun salah sahiji masalah anu henteu mangaruhan sadayana pangguna sareng anu anéhna masih kénéh aya masalah anu gaduh sababaraha headphone spektakuler ieu.

Kitu ogé dijelaskeun di tengah iPhoneHacks, sababaraha pangguna ngangluh ngeunaan konsumsi batréna. Dina hal ieu, disebatkeun yén bahkan gaduh headphone dina kasus na aranjeunna katinggaleun ku batré paéh.  

Sigana modeu daya handap gagal dina AirPods Max

Dina hal ieu, urang nyarios ngeunaan pangguna anu Aranjeunna leres-leres ngicalan batréna dina hiji wengi. Ieu, anu henteu biasa, tiasa disababkeun ku masalah dina parangkat lunak anu sami sareng nalika nyimpenna dina Smart Case dina tiori aranjeunna kedah bobo, tapi pikeun sababaraha alesan éta henteu.

Headphone anyar dina ceuli Apple henteu ngagaduhan tombol fisik pikeun dipareuman sareng ieu tiasa janten solusi pikeun seueur pangguna ieu. Bisi naon, naon anu urang gaduh dina tabel nyaéta keluhan anu asalna tina sakumpulan pangguna sareng sanés sadayana, kumargi upami éta masalah umum, Apple parantos ngaluarkeun headphone ti pasar. Janten kumaha, kusabab kirang pangguna anu kapangaruhan, masalahna henteu kedah dianggurkeun sareng urang ngarepkeun anu henteu lami deui kasalahanna direngsekeun ku update atanapi anu sami. 

Dina kasus kami, Luis Padilla, anu ngagaduhan AirPods Max, henteu ngagaduhan masalah anjeun gaduh éta? Ninggalkeun kami komentar Anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.