Pamakéna wareg ku MacBook 12 inci

macbook-2

Nalika Apple ngaluarkeun MacBook 12 inci, pangguna rada ambek ku pakakas internal sareng port USB Type-C tunggal dina laptop perusahaan Cupertino anu pang anyarna. Ti dinten peluncuran April kamari taun ieu, pangguna anu resep parantos diposisikan yén éta mangrupikeun produk anu pikaresepeun tapi mahal teuing.

Apple ayeuna ngagaduhan tantangan naha atanapi henteu ngamutahirkeun MacBook énggal sareng prinsipna anu diarepkeun dina waktos ieu nyaéta pembaruan ieu dugi ka Mac ngarayakeun ulang taun kahijina, nyaéta dina April 2016. Prosesor Intel Core M 1,2 GHz dual-core (Turbo Boost dugi ka 2,6 GHz ) kalayan 4 MB cache anu nambihan versi anu paling kuat tina MacBook ieu cekap kanggo seueur tugas, tapi tangtosna prosesor Inten Skylake anu anyar cocog sareng 12 ″ MacBook kalayan mewah.

macbook-1

Sadaya urang parantos biasa ka Apple henteu ngingetkeun kamungkinan parobihan atanapi pembaruan prosésor sareng Retina iMac 27 inci mangrupikeun conto anu jelas ngeunaan ieu. Naha MacBook ngantosan giliran taun bakal diénggalan langkung gancang? Mimitina, anu sigana paling jelas nyaéta pilihan kahiji, tapi ngan ukur perusahaan anu ngagaduhan jawaban na éta bakal janten sakedik léngkah awon pikeun ngapdet MacBook ieu sateuacan yuswa sataun, sanaos ngan ukur prosésor na.

Di sisi anu sanésna sareng fokus kana feedback tina pangguna anu ngagaduhan salah sahiji 12 ″ MacBook ieu dina panangan aranjeunna kapuasan leuwih ti dibuktikeun. Éta anu pangpayunna resep Force Touch sareng éta leres-leres mangrupikeun sensasi anu teu tiasa dibandingkeun sareng 3D Touch of iPhone 6s, éta béda. Kakuatan komputer henteu ngagaduhan dengki ka seueur komputer sareng leres yén nomer anu dikaluarkeun sanés anu pangluhurna dina hal Mac anu sayogi, tapi pikeun kaseueuran pangguna éta cekap gaduh seueur tab anu muka sareng prosés anu béda tanpa Mac sangsara atanapi goyah.

macbook-ketukan

MacBook anyar saéstuna hampang sareng portabel, hal anu nunjukkeun seueur pangguna ngajantenkeun aranjeunna mundur iPad kana latar tukang (dasarna MacBook beuratna sami sareng anu mimitina tina iPad) sateuacan kamungkinan anu langkung ageung ditawarkeun dina OS X ogé anu langkung saé Audio Bluetooth sareng jelas ukuran layarna langkung ageung.

Keyboard na mimitina mangrupikeun parobihan penting pikeun pangguna sareng sanaos leres yén sensasina bénten pisan, waktos cekap pikeun adaptasi sareng ieu dikonfirmasi ku anu parantos nganggo Mac ieu saprak diluncurkeun. Port USB C tunggal "maksa" anjeun janten langkung épéktip kalayan data awan sareng ati-ati nalika ngeunaan ngeusi batre Mac, sabab urang kaleungitan hiji-hijina palabuhan anu ngagaduhan. Di sisi anu sanésna, ieu direngsekeun ku adaptor hub tina seueur anu parantos aya di pasar, tapi upami leres naone Apple kedahna nambihan palabuhan anu kadua hususna pikeun masalah kargo.

macbook-iphone Langkung ti 6 bulan parantos kalangkung ti kadatangan anjeun ka toko Apple sareng leres-leres apresiasi pribadi kuring nyaéta jalma anu untung anu ngagaleuh Mac langsing sareng éndah ieu ti mimiti bener-bener reuwas sareng sugema ku pameseran anu didamel sareng sakedik atanapi henteu aya anu merhatoskeun "jumlah-jumlah handap" Geekbench atanapi anu sami anu diterbitkeun dina dinten diluncurkeun. Sanaos investasi ageung anu diperyogikeun kanggo mésér Mac anyar ieu: 1.449 euro kanggo vérsi dasar atanapi 1.799 euro kanggo vérsi anu langkung kuat, sigana yén kapuasan umum ku kinerja sareng sajabina parantos luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.