Kiriman AirPods Max tetep nambihan tunda

ukiran dina AirPods-Max

Sareng henteu sigana yén ieu ngagaduhan titik pamulihan di sawatara titik sareng kintunan kanggo headphone Apple anyar anu nambihan tanggal kiriman anu teu pernah katingali sateuacanna dina produk Apple. Bahkan iPhone dina taun-taun anu nyangsang éta jauh tina ngahontal palangganna, AirPods Max nambihan langkung seueur waktosna unggal dinten.

Upami anjeun mésér ayeuna aranjeunna bakal ngintun anjeun dina Maret

Kami ngobrolkeun waktos pengiriman barang mimitian ti 8 dugi ka 10 minggu sareng ku alatan éta dugi ka bulan Maret taun anyar ieu kami henteu bakal ngirim headphone dina kasus mésér unit ayeuna. Kabeneran aya ieu gélo sareng sababaraha pangguna bakal balanja di Apple ku waktos pangiriman anu lami ieu.

Kadang-kadang halaman wéb Apple ngagaduhan berita di toko-toko yén aranjeunna parantos sumebar di sakumna dunya tapi ieu sanés kasus minggu ieu sareng anu tiheula stok pisan. Pasti Apple ngeusian sababaraha unit dina waktos-waktos khusus tapi teu aya cara anu langkung saé pikeun mendakan ngeunaan éta upami urang henteu teras-terasan nyegerkeun wéb. Sawatara waktos ka pengker aya halaman wéb iStocknow anu leres-leres manpaat pikeun milarian sahamna tapi ku AirPods Max éta henteu jalan.

Janten upami anjeun salah sahiji jalma anu mikir mésér AirPods Max sabar atanapi milarian alternatif pikeun halaman wéb Apple kumargi waktos pangiriman anu exaggerated panjang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.