iA Panulis ogé diénggalan ku perpustakaan anyar sareng perbaikan bug

Dina akhir Mei versi 5.0 tina aplikasi iA Writer kahontal, sareng dina waktos anu singget éta parantos nampi sababaraha versi deui pikeun menerkeun kasalahan sareng nambihan sababaraha fitur énggal sapertos perpustakaan anyar anu ngamungkinkeun pangguna ngatur sareng nganapigasi file langkung gampang.

Aplikasi Samaun ieu anu disarankeun ku Apple ogé nawiskeun fitur-fitur anyar sanés dina versi anyar ieu 5.0.2, sapertos tarjamahan kana basa Perancis, Spanyol, Italia, Portugis sareng Cina. Tapi teu aya pamutahiran dina ieu, masih aya deui.

iA Panulis mangrupikeun aplikasi saderhana tapi praktis anu ngaleungitkeun gangguan nalika nyerat. Aplikasi ieu bakal ngantepkeun kami kertas kosong pikeun ngamangpaatkeun kreativitas kami Sedengkeun pikeun nyerat, nawiskeun kami hal anu dinten ieu penting pisan pikeun ngajaga lingkungan kerja anu bersih sareng tenang, sahingga urang tiasa konsentrasi sareng nganyatakeun diri kalayan leres pisan. Leres aya aplikasi anu sami anu nawiskeun lingkungan kerja anu sepi sareng mirip pisan sareng anu ditawarkeun ku iA Writer, tapi éta parantos janten masalah anu raos sareng kuring tiasa nyarios yén Ulysses mangrupikeun anu sanés anu kuring resep langkung produktif.

Perbaikan dina vérsi anyar ieu seueur sareng sadayana pikaresepeun

Perbaikan dina pengoperasian aplikasi nyalira atanapi paningkatan dina stabilitas sok ditampi, tapi dina hal ieu, salian ti paningkatan anu disebatkeun di luhur sapertos perpustakaan anyar, urang gaduh ikon aplikasi poék énggal dina modeu wengi, statistik tugas, kontrol tab anu langkung saé, sintaksis pamilarian anu canggih, toolbar statistik, ningkat kecap sareng kalimat anu jumlahna presisi ...

iA Panulis (Tautan AppStore)
iA Panulis29,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)