Music Converter bakal ngabantosan anjeun ngarobih perpanjangan file audio anjeun

Musik-konvérter-0

Sawatara waktos ka pengker kuring sorangan dina dilema hoyong mindahkeun file anu cekap dina format WMA sareng sababaraha lagu dina CDA kana MP3, tapi di dieu di OS XI henteu terang leres program naon anu kedah ditingali pikeun ngalaksanakeunana, janten hal anu paling gampang nyaéta ningali toko aplikasi mac bisi kuring mendakan hal anu cukup saé anu bakal dilakukeun padamelan éta.

Kuring muka toko sareng nyerat langsung dina kotak search «Konverter musik» sapertos disada, sareng diantara éntri sanés program ieu anu kuring paparkeun ka anjeun dinten ayeuna muncul sareng éta meunang kuring kaluar tina kasulitan sampurna sareng lumayan gancang.

Kuring terang aya sababaraha pilihan, bahkan langkung saé, tapi aya sababaraha anu pilihan panganteur saderhana sareng ramah sapertos kieu, salian ti gratis. Pikeun ngamimitian, urang bakal muka aplikasi sareng antarbeungeutna bakal muncul sareng pilihan konversi anu béda sareng judul anu nyatakeun, "Turunkeun file musik anjeun di dieu." Sakumaha saderhana sareng lempengna, nyaéta, pilih musik atanapi file audio karesep anjeun teras robihkeun kana MP3 atanapi kirimkeun langsung kana iTunes.

Musik-konvérter-1

Gumantung kana ukuran file sareng kapasitas komputer, prosés na tiasa nyandak tina kirang ti hiji menit dina. Bahkan masihan kami pilihan pikeun ngarobih audio urang kana nada dering pikeun smartphone anjeun.

oge aya versi PRO tina program ieu pikeun € 8,99 di Mac Appstore, bédana anu paling kasohor nyaéta anjeun tiasa nyéred sadayana folder sareng ngatur sababaraha file dina hiji jalan dimana versi gratis kaiket kana hiji file dina hiji waktu. Upami anjeun henteu maksad pikeun teras-terasan nguntungkeun sareng anjeun ngan ukur peryogi sacara sporadis pikeun milah sadaya ekstensi anjeun sareng ngabersihkeun, éta lumayan mangpaat sareng éta leres-leres tiasa dianggo pisan.

Inpormasi lengkep - Apple sareng Beats patepung pikeun ngaluncurkeun layanan langganan musik

Parabot Parobah Musik (Tautan AppStore)
Parabot Parobah Musikbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)