Papan tugas, multitasking sapertos ios dina OS X

Papan Tugas

ios sareng OS X ngabagi seueur fitur, sareng aranjeunna bakal langkung seueur ngabagi. Sababaraha anu langkung suksés, sapertos Pusat Bewara, sababaraha anu kirang, sapertos LaunchPad. Ka hareupna bakal ningali komputer sareng sistem operasi seluler konvensional ngahiji, hiji hal anu kuring pikir bakal lami ogé bakal nyandak, tapi anu tiasa urang lakukeun nyaéta nyandak anu paling urang resep ngeunaan hiji sareng anu sanésna sareng nganggona dina duanana. Kalayan ideu ieu sumping Taskboard, aplikasi anu nambihan bar multitasking sapertos ios kana Mac anjeun.

Ide na sami sareng dina ios: bar nunjukkeun sadaya aplikasi anu kabuka, tiasa aksés gancang atanapi ngahapusana sapertos di ios, tahan dugi ka aranjeunna ngageter teras ngaklik bunderan beureum. Aplikasi ogé masihan kami pilihan pikeun nilik kana aplikasi, sareng ngarobih pintasan keyboard pikeun mintonkeunana. Pilihan sanés anu mungkin nyaéta némbongan sacara otomatis nalika pointer mouse aya di handapeun layar.

TaskBoard-config

Pilihan sawangan henteu disarankeun dina Mac kalayan grafik terbatas, khususna Macbooks kalayan kartu grafik terintegrasi, sabab anjeun bakal perhatoskeun perlambatan anu tangtu nalika bar nembongan. Janten upami anjeun perhatoskeun yén éta henteu lancar sakumaha kuduna, pilih pilihan "Teu aya sawangan". Aplikasi na dina béta, sareng éta gratis gratis. Éta ngan ukur cocog sareng Mountain Lion, sareng anjeun tiasa ngaunduh tina halaman SourceForge, sareng saatos diunduh sareng dipasang, anjeun tiasa ngonpigurasi tina menu preferensi sistem. Éta panasaran yén dina ios tweaks anu ngarobih bar multitasking anu sacara standar henteu lirén némbongan, sareng yén ayeuna di OS X aranjeunna ngembangkeun aplikasi anu nyandak éta bar multitasking asli ka OS X.

Langkung seueur inpormasi - Auxo, konsép multitasking pikeun iPhone 5 janten kanyataan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.