Parallels 17, mesin virtual macOS Monterey munggaran anu dijalankeun dina Apple Silicon

Paralel 17

Paralel, parantos ngumumkeun peluncuran tina vérsi na nomer 17 pikeun desktop. Sakumaha anjeun parantos terang, éta mangrupikeun program anu tiasa ngajalankeun aplikasi Windows asli dina komputer Mac kalayan prosésor Intel. Sareng ayeuna nganggo chip Apple M1. Mesin virtual parantos dioptimalkeun pikeun macOS Monterey, nyandak paningkatan anu luar biasa dina kagancangan sareng grafik. Hal anu paling luar biasa nyaéta vérsi anu anyar kalebet pangalaman midangkeun anu ningkat.

Mungkin cara anu paling populér pikeun virtualisasi sistem operasi anu béda dina macOS nyaéta Parallels sareng ayeuna, éta sayogi ku versi anyar anu nambihan seueur fitur-fitur anyar. Anu utama nyaéta vérsi ieu mawa pangalaman midangkeun Windows anu ningkat. Tapi urang moal tiasa mopohokeun kamungkinan ngajalankeun macOS Monterey betas dina mesin virtual dina a Mac wadah Apple Silicon.

Nick Dobrovolsky, Parallels Wakil Présidén Senior Téknik sareng Dukungan:

Kamajuan kami pikeun gampang ngajalankeun aplikasi Windows 10 dina komputer Mac basis Apple M1 mangrupikeun awal bab anyar dina Parallels Desktop for Mac. Pikeun nganteurkeun pangalaman pangguna anu hadé dina ngajalankeun mesin virtual dina alat Mac. Parallels Desktop 17 pikeun Mac tetep nawiskeun paningkatan dina hal kinerja jeung stabilitas. Kitu ogé fitur inovatif anu gampang dianggo dina komputer kalayan prosésor Intel boh chip M1. Éta ngamungkinkeun pangguna ngakses pangalaman Windows dina Mac paling canggih. Dina kolaborasi sareng Apple, kami bangga parantos nyiptakeun prototipe mesin virtual macOS Monterey munggaran anu tiasa dijalankeun dina Mac nganggo chip Apple M1

Dina tés, Parallels 17 parantos kabuktosan ngalaksanakeun padamelanana kalayan saé pisan. Nunjukkeun paningkatan kagancangan anu ningkat di saluareun papan:

  • Neruskeun sistem operasi ayeuna a 38% gancang
  • OpenGL tiasa dianggo dugi genep kali langkung gancang.
  • Macs sareng Apple Silicon gaduh paningkatan kinerja langkung ti 20% dina waktos boot Windows.

Pembaruan anu sanés kalebet a kadali ruang disk langkung saé sareng nami drive USB langkung dikenal. Aya plug-in Visual Studio anyar dina édisi Mac Pro sareng pilihan panempatan tambahan pikeun ngagunakeun Parallels di lingkungan macOS anu dikelola.

Anjeun tiasa ngaunduh programna pikeun nguji éta nganggo vérsi gratis na. Anjeun tiasa ngagaleuhna upami anjeun henteu kantos gaduh vérsi anu sateuacanna kalayan harga 79,99 euro. Upami anjeun hoyong ngapdet, anjeun kedah mayar 49,99 euro. Kami salawasna nyarioskeun harga pikeun panggunaan masing-masing tanpa janten pangurus atanapi tanpa janten vérsi Pro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.