Tanggal pangiriman Beats Studio Buds ayeuna: 22 Juli

Ngéléhkeun Studio Buds

Apple nembé nambihan tanggal kiriman kanggo headphone Beats Studio Buds di sababaraha nagara Éropa sareng diantara nagara-nagara ieu milik urang. Dina hal ieu, perusahaan Cupertino nambihan tanggal pangiriman pikeun 22 Juli salajengna, nyaéta, pikeun Kemis anu bakal datang.

Nya, tina presentasi aranjeunna kami sono pisan ka aranjeunna yén Apple langsung nyimpen headphone na bahkan di awal bulan Juli ieu kami nyerat tulisan anu kami bicarakan, aranjeunna teuing nyangsang jual Beats ieu sareng ayeuna aranjeunna sayogi.

Pasti upami paméntaanana tinggi pisan, waktos pangiriman bakal mimiti manjangan sakedik saluareun Juli, bahkan dugi ka bulan Agustus upami diperyogikeun. Headphone na Aranjeunna dipidangkeun dina halaman wéb Apple tanpa aya acara Juni kamari, khususna tanggal 15, aranjeunna parantos sayogi kanggo ngagaleuh sasasih sareng lima dinten ka payun.

Analis Jon prosser ngaramal yén paméran Beats Studio Buds ieu bakal épéktip dina 21 Juli sareng anjeunna salah nalika diluncurkeun tapi anjeunna sacara teu langsung leres sareng tanggal penjualan, kumargi dinten ayeuna 20 Juli sareng Apple dimimitian ku kiriman headphone ieu dinten ayeuna kanggo dikintunkeun dina sababaraha dinten.

Harga 150 euro anu ngagaduhan headphone ieu dina halaman wéb Apple Aranjeunna yakin bakal ningkatkeun penjualan ku cara anu penting, Teu aya ramalan anu pas dina inohong ieu tapi diperkirakeun aya angka anu saé. Urang bakal ningali kana waktosna kumaha ogé Beats Studio Buds ieu parantos ngagulung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.