Kumaha mareuman Mac urang ti Terminal

Hatur nuhun kana aplikasi Terminal kami tiasa ngadamel seueur modifikasi kana Mac kami, modifikasi anu henteu sayogi sacara asli, naha kusabab Apple henteu hoyong éta aya di ujung jari kami, atanapi kusabab aranjeunna henteu ngémutan ngeunaan éta. Dina tulisan ieu Kami badé nunjukkeun anjeun salah sahiji panggunaan Terminal, anu nomer anu tiasa urang sebutkeun, trik anu kami bakal tiasa mareuman Mac langsung tina garis paréntah, tanpa kedah napigasi dina ménu na. Ngaliwatan Terminal kami tiasa mendakan sababaraha cara pikeun mareuman atanapi ngajadwalkeun mareuman Mac kami, tapi dina tulisan ieu kami ngan ukur nunjukkeun anjeun duaan, sahenteuna ka sadaya pamiarsa anu henteu kenal aranjeunna.

Pareuman Mac urang tina garis paréntah ku "pareuman"

Paréntah panganténan ngamungkinkeun urang pikeun mareuman Mac urang tina jalur paréntah ngagunakeun sipat "-h" dibarengan ku kecap "ayeuna" sahingga Mac  nyungkeun kata sandi sareng sacara otomatis prosés pikeun mareuman. Paréntah lengkep pikeun tiasa mareuman Mac urang tina garis paréntah nyaéta: sudo shutdown -h ayeuna

Jadwalkeun shutdown Mac kami dina XX menit tina garis paréntah

Sakumaha anu parantos urang tingali dina bagian samemehna, nganggo paréntah ayeuna urang tiasa mareuman Mac urang langsung ti Terminal. Tapi upami urang ngarobih properti "ayeuna" ku +30, urang bakal ngonpigurasikeun Mac urang ku kituna teruskeun pareum saatos 30 menit. Paréntah lengkep pikeun program shutdown Mac kami dina 25 menit nyaéta: sudo pareum -h +25

Pareuman Mac urang ti Terminal nganggo «halt»

Paréntah sanés anu tiasa urang anggo pikeun mareuman Mac urang nyaéta "lirén", paréntah anu nganggo Mac kami bakal neraskeun ka shutdown langsung sakumaha sareng pilihan munggaran anu kuring nunjukkeun ka anjeun dina tulisan ieu. Paréntah lengkep nyaéta: sudo liren

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Atanapi ogé, pikeun mareuman dina waktos anu khusus (contona, jam sapuluh genep genep): sudo shutdown -h 18:10
    Ieu murni UNIX.