Pariksa sadaya detil hiber di OS X El Capitan

  info-hiber-elcapitan

Sababaraha mangrupikeun berita, parobihan sareng fungsi 'disumputkeun' anu urang mendakan atanapi mendakan berkat pamekar dina versi béta OS X El Capitan. Salah sahiji hal anyar ieu nyaéta anu dibahas kamari ngeunaan leungitna pilihan pikeun idin ngalereskeun tina hard drive urang anu kami mendakan dina alat Disk Utility sareng anu sanés mangrupikeun anu bade urang tingali dinten ayeuna sareng anu ngamungkinkeun urang mendakan inpormasi ngeunaan penerbangan kami henteu kedah aksés kana aplikasi perusahaan atanapi ngajalajah wéb.

Pilihan ieu sayogi pikeun OS X El Capitan sareng ios 9 sareng hiji-hijina hal anu kedah urang lakukeun pikeun ningali inpormasi ngeunaan hiber urang nyaéta nganggo aplikasi Pesen, Catetan atanapi Surat. Pikeun ieu kami ngan ukur nyerat parusahaan urang ngapung sareng nomer hiber sahingga sadaya inpormasi ngeunaan éta némbongan salaku tautan langsung dimana anjeun tiasa pencét sareng ningali detil na.

penerbangan-info-4

Ieu mangrupikeun hal anu matak pikeun anu ngagunakeun seueur penerbangan sataun sareng khususna pikeun anu henteu biasana ngumbara sareng peryogi inpormasi ngeunaan hiber dina waktosna, kumargi ieu nyingkahan perluna masang aplikasi ti pihak katilu pikeun niténan detil hiber na sareng sadayana janten langkung épisién sareng produktif. Jelas, aplikasi khusus sareng halaman wéb pikeun kéngingkeun inpormasi hiber bakal tetep aya, tapi pikeun sadaya pangguna OS X El Capitan sareng ios 9 aranjeunna moal perlu deui. 

penerbangan-info-2

Dina béta munggaran El Capitan pilihan ieu parantos aktip tapi gagal rada ku nabrak aplikasi Catetan atanapi Pesen, ayeuna dina versi béta pamungkas anu dileupaskeun pikeun pamekar fungsi ieu mimiti jalan pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.