Kumaha carana masang Sierra ti mimiti

Kumaha carana masang Sierra ti mimiti

hayang masang Sierra ti mimiti? Kami ningali sistem operasi Apple anu anyar pikeun Macs sareng sakali éta diunduh kana komputer, anu kami nyarankeun nyaéta dipasang ti mimiti pikeun ngaleungitkeun aplikasi anu dihapus, kasalahan atanapi naon waé anu tiasa ngarugikeun pangalaman dina vérsi anyar sistem.

Kabeneran aya yén jenis pembaruan penting ieu disarankeun pikeun dilakukeun ti mimiti sanajan éta henteu sarat penting, nyaéta, Upami anjeun henteu hoyong masang macOS Sierra ti mimiti, kantun unduh tina Mac App Store teras pencét dina masang. Sateuacanna, urang ogé mamatahan anjeun pikeun nyadangkeun upami aya anu lepat, tapi dina prinsipna henteu langkung rusiah ti éta. Teras upami anjeun maca ieu éta kusabab anjeun badé masang macOS Sierra ti mimiti dina Mac anjeun, janten Hayu urang tingali léngkah pikeun ngalakukeun éta ti USB Bootable.

Utiliti disk pikeun masang ragaji

Mimiti sadaya ngingetan sadaya pangguna anu hoyong ngapdet Mac na ti mimiti yén éta aya sababaraha cara anu leres valid pikeun ngalaksanakeun pamasangan anu bersih tapi anu urang selalu pake nyaéta Alat DiskMaker anu tiasa diunduh langsung tina halaman wéb resmi sareng didieu urang ngantunkeun anjeun tautan. Sabenerna éta mangrupikeun cara pikeun ngadamel USB bootable sareng tiasa masang sistem operasi énggal ti mimiti sareng éta tiasa dianggo pisan pikeun urang janten urang teraskeun deui. Prosésna mirip pisan sareng acara-acara sateuacana tapi urang bakal ningali undak-usukna supados sadayana langkung jelas ti mimiti.

Detil anu penting dina kasus ieu nyaéta pamasangan ti mimiti atanapi bahkan upami urang badé ngalakukeun pembaruan sistem langsung dina sistem anu ayeuna, nyaéta ngalakukeun prosés anu lengkep sareng MacBook nyambung ka router liwat kabel sareng dina waktos anu sasarengan nyambung ka jaringan listrik pikeun nyingkahan kamungkinan masalah boh dina unduhan boh di pembaruan.

Format USB / SD

Hal kahiji sareng upami urang hoyong majukeun padamelan bari macOS Sierra 10.12 anyar diunduh dina Mac kami, éta kedah ngalaksanakeun format USB atanapi kartu SD 8GB atanapi langkung luhur anu urang peryogikeun pikeun instalasi bersih tina sistem operasi janten urang sambungkeun kana port USB Mac sareng mimitian. Prosésna saderhana sareng urang kedah lebet Utiliti disk anu aya dina Polder batur jeroeun Launchpad. Sakali lebet urang milih USB / SD teras pencét mupus, urang tambihan el Format: Mac OS Plus (Journaled) sareng urang nempatkeun nami anu dipikahoyong atanapi langsung macOS Sierra. Kartu USB atanapi SD anu dianggo pikeun prosés ieu bakal dihapus sacara lengkep, janten ati-ati sareng data anu urang lebet sateuacan ngalaksanakeun prosés na.

Format disk pikeun masang Sierra ti mimiti

DiskMaker X

Sakali USB / SD urang siap, alat DiskMaker siap ngadamel disk bootable sareng unduhan macOS Sierra dina Mac kami, urang tiasa ngamimitian prosés na. Kalayan USB / SD nyambung ka Mac pencét dina ikon DiskMaker ngeunaan pilihan tina install OS X El Capitan (kami ngabayangkeun macOS Sierra bakal muncul pas) jalan saé sareng macOS Sierra teras pencét dina unduhan macOS Sierra anu sateuacana anu bakal aya dina folder aplikasi salaku installer.

Ayeuna éta naroskeun ka kami pikeun kecap akses administrator janten kami nempatkeun na klik dina teraskeun. Ayeuna waktuna ngantosan prosés instalasi réngsé dina 8GB USB / SD upami butuh rada sepi, éta normal. Dina kasus henteu urang bakal nutup program, pegatkeun sambungan USB / SD ti Mac atanapi mareuman komputer. Sakali réngsé urang tiasa ngamimitian prosés pamasangan macOS Sierra bersih di urang mesin.

[DIKEMASKEUN 22/09/16] 

DiskMaker Parantos diupdate kanggo ngadukung macOS Sierra. Tapi upami éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, aya pangguna anu parantos ngalaksanakeun prosés na ti alat DiskCreator. Alat anu terakhir ieu mirip pisan sareng DiskMaker anu dianggo pikeun nyiptakeun USB.

Prosésna tiasa lami, janten sing sabar waé. Upami dina akhir anjeun ngagaduhan kasalahan, tong hariwang, éta kusabab alatna henteu leres-leres siap pikeun macOS Sierra Alatna ayeuna mutahir sareng prosés na saé. Pikeun ieu urang tiasa ningali USB / SD sareng upami installer némbongan di jero kami klik pikeun kéngingkeun inpormasi perkawis éta (cmd + i) sareng éta kedah ngeusian 4,78 GB rohangan. Upami ieu masalahna, prosés na bakal lancar.

diskmaker

Masang macOS Sierra 10.12

Sakali prosés DiskMaker sareng USB / SD parantos réngsé urang tiasa ngalih kana naon anu urang minat pisan, anu mana pamasangan sistem dina Mac. Pikeun ngamimitian prosésna saderhana mareuman Mac kalayan USB / SD sambung sareng nembé di mimitian urang tahan kenop Alt Sangkan ménu mimiti némbongan, kami milih mémori USB atanapi kartu SD dimana kami ngagaduhan installer macOS Sierra sareng éta waé.

Ayeuna giliran urang mupus OS X El Capitan tina Mac kami sareng kanggo éta Kami milih pilihan Disk Utility sareng kami ngahapus partisi urang tina OS X ayeuna anu ngantepkeun el Format: Mac OS Plus (Journaled). Kami kaluar ti Disk Utility sareng neraskeun sareng pamasangan macOS Sierra. Sakali prosés na réngsé, urang ayeuna tiasa nampi versi anyar tina sistem operasi sareng instalasi anu bersih.

Instalasi MacOS Sierra

Data penting

Kami bakal salawasna nyarankeun pamasangan apdet dina komputer, naha Mac, iPhone, Apple Watch, Apple Tv, sareng sajabana, sareng alesan utamina nyaéta kaamanan anu apdet nawiskeun kami ogé berita.

Naha pamasangan anu bersih atanapi seger wajib? henteu, éta henteu, tapi iraha waé urang ngaluncatan tina hiji sistem operasi ka sistem anu séjén pikaresepeun pikeun ngabersihan Mac sareng pikeun ieu, naon anu langkung saé tibatan masang ti mimiti. Di sisi anu sanésna, upami urang tiasa ngahindarkeun ngamuat cadangan Mac urang, maka langkung saé, urang parantos terang yén rada sesah pikeun masang sadaya program hiji-hiji sareng anu sanésna, tapi urang kedah mikir yén ieu ngan ukur dilakukeun sakali sataun sareng pangalaman Mac sareng pangguna kami bakal ngahargaan éta.

Kuring parantos nyarios yén aya sababaraha metodeu pikeun ngalaksanakeun pamasangan anu bersih atanapi ti mimiti macOS Sierra dina Mac, tapi kuring sacara pribadi resep anu ieu pikeun reliabiliti taun demi taun sareng kusabab kuring gaduh installer sapanjang taun upami aya masalah atanapi kagagalan dina Mac. Éta sanés sarat penting pikeun ngapdet Mac ti mimitiÉta gumantung ka masing-masing jalma, janten ku ngaksés Mac App Store, ngaklik unduhan teras diénggalan, urang ogé bakal ngagaduhan sistem operasi anu anyar dina Mac urang.

Ngarasakeun macOS Sierra!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

86 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Francis Pena cenahna

    Kumaha kuring tiasa ngaunduh tina pc

  2.   Olga cenahna

    Hatur nuhun pisan kanggo inpormasi penting ieu, sabab kuring hoyong ngapdet tina 0.

  3.   Yasmina Macías Pérez cenahna

    Kuring gaduh partisi (sigana mah disebut kitu) sareng Windows .. ngalakukeun pamasangan sakumaha aranjeunna nyarios bakal kaleungitan?

    1.    Yasmina Macías Pérez cenahna

      N maling Casas hahaha maneh nenjo kuring !! Pokokna, kuring yakin yén lamun anjeun mésér éta, éta bakal sumping sareng upami henteu ... éta gumantung kana dimana aranjeunna tiasa masangna di dinya, sabab dina komputer cau aranjeunna nawiskeun ka kuring pikeun nyandak éta di update terakhir

    2.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Yasmina,

      Upami anjeun masang ti mimiti anjeun bakal kaleungitan partisi anu diciptakeun tapi anjeun tiasa nyiptakeun deui. Pikirkeun yén masang ti mimiti éta hartosna ngahapus sadayana anu anjeun gaduh dina Mac anjeun (sok nganggo cadangan anu caket) sareng ieu ngalibatkeun partisi, data sareng anu sanésna.

      Wasalam

      1.    enric bertomeu cenahna

        Jordi Jigana kuring henteu satuju sareng anjeun, upami nalika anjeun masang tina 0 anjeun nganformasi ngan ukur partisi dimana OS na ngalir, partisi sanésna tetep gembleng

        1.    Jordi Giménez cenahna

          Bener anjeun tiasa pormat partisi macOS, tapi kamungkinan nalika seuseueurna pangguna pormat sadayana disk teras aranjeunna janten masalah. Tangtosna, anu kuring nyarankeun nyaéta nyésakeun ngan ukur Mesin Waktos sareng dina kasus anu pangsaéna pikeun nyadangkeun disk luar pikeun ngabersihan disk dimana OS angkat sareng henteu ngagaduhan masalah. Ku cara kieu disk lengkep diformat sareng nalika kamungkinan masalah dihindari sapanjang taun.

          Hatur nuhun pisan kana kontribusi anjeun Enric

    3.    Jose Fco matak cenahna

      Hapunten kuring kana obrolan anjeun tapi mangrupikeun kajahatan pikeun masang céri dina mac. Pendapat kuring eee

    4.    Yasmina Macías Pérez cenahna

      Jose Fco Cast hahaha Kuring nganggo kaptén unggal dinten tapi pikeun tujuan diajar kuring kedah milarian hirup pikeun tiasa nganggo program anu sami sareng di kelas sareng kuring ngan ukur tiasa nganggo Windows, sareng alhamdulillah Apple masihan pilihan éta (gaduh dua operasi sistem dipasang)

  4.   FidelWare cenahna

    Nuhun, henteu kunanaon, sakali anjeun ngamimitian pamasangan ti mimiti, kumaha kuring nimba aplikasi sareng data anu dipikaresep ku kuring tina cadangan?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo FidelWare, ti Mac App Store aplikasi sasarengan sareng Time Machine anjeun tiasa kéngingkeun data anu anjeun peryogikeun.

      Wasalam

  5.   malaikat cenahna

    Éta masihan kuring kasalahan ieu:
    Disk teu tiasa didamel kusabab aya kasalahan: Error: -10006. Finder parantos ngadeteksi kasalahan: Teu tiasa nyetél disk "Pasang OS X El Capitan" kana "DMX_Workdisk".

    Kuring parantos nyobian dua kali, tanpa hasil.

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo malaikat,

      anu diklarifikasi dina tulisan. Éror ieu normal sabab alat na mimitina mah ngadukung macOS Sierra, tapi saleresna installer na didamel.

      Wasalam

  6.   Hugo Diaz cenahna

    Kalayan DiskMaker X, anjeun henteu tiasa, ieu muncul dina tungtung -_-

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Hugo,

      Éror na dialungkeun sabab kami nyebatkeun yén éta téh El Capitan sareng éta sabenerna macOS Sierra tapi pendamping anu tiasa dianggo sami.

      Wasalam

  7.   mervin16 cenahna

    alus
    ASObjC Runner.app naros ka kuring
    Naon anu tiasa janten?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo mervin16,

      Kuring mendakan ieu dina faq diskmaker:

      Kuring tetep waé aya kasalahan Runner ASObjC (Éror -43. File ASObjC Runner henteu kapendak)!
      Anu ieu lumayan rumit. Mangrupikeun bug anu lumangsung sacara acak sareng Lion DiskMaker sareng teu gaduh panjelasan anu sajati, kecuali sababaraha kasalahan coding.

      Hiji-hijina cara kuring mendakan anu tiasa miceun masalahna nyaéta:

      Anggo Monitor Kegiatan (dina / Applicationsl / Utilities) kaluar tina conto ASObjC Runner;
      Reboot Mac anjeun;
      Pariksa deui upami ASObjC Runner masih dijalankeun dina Monitor Kegiatan;
      Teras luncurkeun Lion DiskMaker deui sareng cobian ngawangun disk anjeun.
      Ogé kadang, nganggo sési anu sanés, bersih tiasa ngabantosan.

      Upami anjeun ngagaduhan wawasan dina masalah ieu, punten kontak sareng kuring.

      Kuring miharep éta ngabantosan anjeun, salam

  8.   sebno cenahna

    Kuring meunang kasalahan nalika réngsé ... haha ​​bohong! Tulisan anu saé pisan! Hatur nuhun!

    1.    mervin16 cenahna

      Éta tetep kajantenan ka kuring tapi kuring pikir éta kusabab kuring parantos masang béta macOS sierra.
      Hatur nuhun pisan kana bantosanna.

    2.    Jordi Giménez cenahna

      Kumaha anéh ... éta henteu janten masalah upami masang macOS Sierra béta,

      Wartoskeun ka kami upami anjeun mendakan solusi pikeun kolega anu sanés.

      Wasalam

    3.    Jordi Giménez cenahna

      hahaha, anjeun bakal ...

      Hatur nuhun!

      1.    nacho moreno cenahna

        Gagal ngalakukeun pamariksaan tanda tangan payload installer, aya pitulung naon ?????

        1.    Miguel de la Fuente (@miguelfcaba) cenahna

          Kuring meunang kasalahan anu sami, kuring parantos mareumanana sareng teu aya anu dipasang. Kuring kedah mulangkeun tina Time Machine.

          1.    Jordi Giménez cenahna

            Hai, alat DiskMaker parantos diénggalan nawiskeun pangrojong pikeun macOS Sierra sareng éta henteu kedah janten masalah deui. Dina tulisan éta parantos dibenerkeun ogé.

            Salam sareng hatur nuhun.


        2.    Cesar Augustus cenahna

          Éta sabab mac anjeun henteu sinkron waktos sareng tanggalna, lakukeun hal ieu.

          1º Kaluar ka layar pamasangan utami, angkat ka utilitas, sareng buka terminal.
          Upami anjeun ngagaduhan konéksi wifi, sambungkeun,

          Ka-2 sareng kumargi anjeun aya di jaringan nyerat di terminal,

          "Tanggal" Tanpa tanda petik tangtosna!.

          Waktos sareng kaping na bakal muncul ,,,

          Ka-3 Kanggo anjeun ngapdet dina waktos anu leres tina server apel, tulis paréntah ieu.

          ntpdate -u time.apple.com sareng pencét Balik.

          1.    txsantos cenahna

            Hatur nuhun CesarAugusto. solusi anjeun parantos sampurna….


  9.   lalo cenahna

    Wilujeng wengi. Naha kuring mupus partisi Macintosh HD atanapi tiasa mupus sadaya disk tanpa aya masalah?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Wilujeng énjing,

      aya unggal pangguna tiasa ngalakukeun anu aranjeunna pikahoyong, kuring nyarankeun total disk erasure (salami anjeun gaduh salinan Time Machine diamankeun dina disk anu sanés) tapi anjeun ngan tiasa mupus partisi sistem operasi sareng masangkeunana.

      Wasalam

    2.    resand91 cenahna

      Halo, kuring ngalaksanakeunana ku duanana program sareng anu parantos diénggalan teras ngalungkeun kasalahan anu sami, naha kuring tiasa méréskeunana? Kuring parantos bébérés sareng abdi teu tiasa masang nanaon 🙁

  10.   Juan Jose Burciaga cenahna

    Kuring salawasna percanten, salah, yén saatos pamasangan bersih kuring kedah ngamuat deui sadayana kalayan bantuan Mesin Waktos, ayeuna kuring ngartos yén éta henteu kedah sapertos kitu, tapi ngan ukur mikirkeun nempatkeun sadaya disk musik kuring ku disk terus terang henteu ngajantenkeun kuring hoyong apdet. Naha leres kedah sapertos kieu?

  11.   Leo cenahna

    Kuring ngalakukeun prosés nyiptakeun pendrive sareng Disk Maker, saatos sakitar 7 mnt masang, kuring ngagaduhan kasalahan: »Henteu tiasa ngalakukeun verifikasi tanda tangan tina payload installer»… éta ngan ukur masihan pilihan pikeun nampi sareng mulih dina harga installer deui, kuring parantos nyiptakeun pendrive deui kuring parantos ngainstall deui sareng nembongan sami persis ... punten bantosan.

  12.   Ismael cenahna

    Héi Jordi, kuring ngalaksanakeun sadaya prosés anu anjeun kantos sebutkeun sareng sakumaha anu parantos dikomentaran kuring ngagaduhan kasalahan. Nalika kuring nampi inpormasi ngeunaan éta (cmd + i), éta nempatan kuring 4,6 Gb sanés 4,78 GB anu anjeun nunjukkeun.
    Kuring kedah nganggap yén installer henteu disalin leres henteu

  13.   David G. cenahna

    Kuring parantos ngadamel hard disk sareng 3 partisi, nyaéta: DMG PROGRAMS, MESIN WAKTU sareng OSX INSTALLER. Kuring parantos nganggo program pikeun masang macOS dina partisi installer tina disk anu tiasa dicabut sareng naon anu matak héran kuring ... Program parantos mupus sadaya hard disk sareng nunjukkeun partisi ... Untungna kuring ngadamel salinan program sateuacan ...

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai, alat DiskMaker parantos diénggalan nawiskeun pangrojong pikeun macOS Sierra sareng éta henteu kedah janten masalah deui. Dina tulisan éta parantos dibenerkeun ogé.

      Salam sareng hatur nuhun.

  14.   Dareg cenahna

    Halo, kuring ngalaksanakeunana nganggo versi anyar Diskmaker X 6 anu parantos ngadukung macOS Sierra sareng éta masihan kuring kasalahan. Salah sahijina nyaéta ieu:

    Aya kasalahan: -10006. Finder parantos ngadeteksi kasalahan: Disk "Pasang macOS Sierra" henteu tiasa disetel ka "DMX_Workdisk"

  15.   Jordi Giménez cenahna

    Pikeun sadayana anu masihan anjeun kasalahan, cobian lebetkeun Diskmaker deui sareng jantenkeun installer ku vérsi énggal
    http://diskmakerx.com Kami ngamutahirkeun tulisan. Pribadi kuring dipasang tadi wengi sareng tanpa masalah tapi ku diskmaker anu diénggalan langkung saé.

    Wasalam

    1.    Dareg cenahna

      Nya ku vérsi anyar kuring meunang kasalahan.

      1.    Victor morales cenahna

        Halo sadayana. Kuring kakarék ngaunduh vérsi diskmaker pangénggalna 1 jam ka pengker sareng éta teras ngirimkeun kuring kasalahan anu sami anu disebatkeun "DMX_Workdisk". Kuring parantos diparios / Jilid sareng teu aya vérsi anu sanés, ngan aya hiji kanggo Mac OS sierra. Parantos ngadamel usb deui, sareng balikan deui teu nanaon. Naon waé anu dianggo pikeun anjeun?

  16.   kevy cenahna

    Éta tetep masihan kasalahan -10006 sahenteuna pikeun kuring.

  17.   Solomon cenahna

    Wilujeng énjing, kumaha kuring terang ngeunaan prosés nyalin macOS Sierra kana mémori?

  18.   Solomon cenahna

    Wilujeng énjing, sakitar sabaraha lami kanggo macOS Sierra dipasang kana mémori?

  19.   Héléna Lopez cenahna

    Hai Jordi!

    Éta masihan kuring kasalahan: "Teu tiasa parios tandatangan muatan installer"

    Kuring parantos ngalaksanakeun éta sadayana ku DiskMaker énggal tapi éta masihan kuring kasalahan anu sami unggal waktos: S

    Pasihan abdi solusi punten !!!

    Nuhun sateuacana Jordi

  20.   Luis Carlos cenahna

    pantun,
    Kuring gaduh patarosan sareng macOSSierra, naha éta ngamungkinkeun anjeun masang aplikasi di luar App Store? Kuring ogé ngagaduhan pendrive anu nembongan salaku tabel partisi panduan sareng kuring henteu tiasa ngahapus. Éta henteu masihan kuring pilihan pikeun nyiptakeun partisi sareng pituduh. Éta ngan ukur kajadian kuring dina pendrive éta. Kumaha kuring tiasa ngantepkeun salaku pabrik?

    hatur nuhun

  21.   Miguel de la Fuente (@miguelfcaba) cenahna

    Kuring ngalereskeun diskmaker énggal sareng masihan kuring kasalahan, kuring nyobian mulangkeun sareng Time Machine sareng éta masihan kuring kasalahan. Ayeuna kuring nyobian deui kana modeu pabrik (cmd + R). Urang bakal ningali penemuan ...… dimana kaluarna.

  22.   Ricardo cenahna

    DiskMaker henteu jalan, kuring nganggo Install Disk Creator sareng éta jalan 100%.
    Hatur nuhun pisan kana pituduh na.
    Wasalam

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hatur nuhun pikeun kontribusi Ricardo kami bakal tumut kana akun pikeun tutorial ka hareup! Pokokna DiskMaker kuring digawé saé pikeun kuring.

      Wasalam

    2.    Dareg cenahna

      Nuhun Richard! Kuring henteu terang éta sareng ieu henteu masalah sareng siap dipasang ti 0.

  23.   Álvaro cenahna

    saé, kuring nyobian masangna tina mac sareng kuring nampi kasalahan anu sami "henteu tiasa parios tanda tangan tina payload installer", sareng nanaon pisan.

    batur parantos ngagaduhan solusina

  24.   Jorge cenahna

    aya cara pikeun masangna dina telat 2008 mac?

  25.   Jair cenahna

    Ati-ati sareng program "DiskMaker" éta henteu tiasa dianggo sareng OS Sierra. Sanaos kanyataanna éta sakuduna cocog, éta henteu neraskeun pikeun nyimpen inpormasi, éta ngantepkeun satengahna (anu kajantenan kuring). Kuring sangsara, dugi ka mendakan program anu sanés anu dituduhkeun dina tulisan ieu «DiskCreator» sareng ayeuna kuring bahagia .. haha ​​😀

  26.   Marcelo cenahna

    Wilujeng siang, kuring hoyong ngaunduh langsung ti toko aplikasi, janten apdet sacara otomatis, tapi kuring ngagaduhan kasalahan anu nyatakeun "disk ieu henteu nganggo skéma tabel partisi GUID, sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Kuring gaduh anjeun kaptén sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring, naon anu kuring kedah lakukeun? hatur nuhun.

    1.    resand91 cenahna

      Kuring nyiptakeunana sareng DiskCreator kuring ngagaduhan pesen: «Cek tanda tangan payload installer henteu tiasa dilaksanakeun».
      Kuring parantos ngahapus partisi pamulihan kuring sareng ayeuna kuring henteu tiasa ngareset nanaon, kuring ngan ukur kéngingkeun pilihan pamulihan online tapi henteu dianggo pikeun kuring, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, ngan kuring kedah nyandak kana dukungan toko! 🙁

  27.   Traven cenahna

    Jujur, kuring henteu ningali aya manpaatna pikeun masangna ti mimiti. Malah anu diciptakeun dina halaman ieu nyatakeun "... iraha waé urang ngaluncat tina hiji sistem operasi ka sistem anu séjén, pikaresepeun pikeun ngabersihkeun Mac", janten teu kedah aya komplikasi. Kuring parantos nyobian muka hiji sareng aplikasi anu sanés sareng sadayana jalan sampurna. Sanajan anjeun "dipésér" di App Store, Sierra henteu némbongan sanajan anjeun parantos ngaunduh.
    Naha ngahesekeun kahirupan?
    Salam.

  28.   Javierote cenahna

    halo
    Hayu urang tingali naha aya anu tiasa ngabantosan kuring sabab kuring henteu terang naon anu anjeunna lakukeun deui ...
    Kuring gaduh macbook pro 13 retina ti 2013, kalayan anu 100% cocog sareng prinsipna. Tangtosna cadangan sareng sapertos ...
    Kuring gaduh dua pamasangan (pembaruan) Sierra sareng anu duaan, saatos dipasang, éta beku dina loading bar di awalna. Ayeuna kuring nuju ngalakukeun prosés recovery kadua. Tapi kuring henteu wani ngalakukeun pamasangan katilu kusabab kuring sieun moal aya anu ngarobah.
    Kuring parantos ngaluluskeun Clean My Mac, Onyx, sababaraha antipirus, dina prinsipna sadayana beresih. 100GB hard disk ...
    Kuring henteu weruh naha kuring wani masang ti mimiti sabab kuring yakin kuring bakal kaleungitan sababaraha program ...
    Naha éta kajantenan ka batur? Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi?
    hatur nuhun sateuacana

  29.   Bruno pasetti cenahna

    Nalika kuring mareuman macbook sareng dimimitian kuring pencét Alt. Boot disk kaluar tapi usb kalayan sierra henteu némbongan. Abdi henteu terang kumaha cara némbonganna. Naon anu kuring salah lakukeun?

  30.   Luis G. cenahna

    Kuring masih ngagaduhan masalah anu sami, kuring parantos nyobian sadayana alat anu disebatkeun di luhur pikeun ngajantenkeun MacOS sierra bootable, éta ngalungkeun kasalahan "verifikasi tandatangan muatan installer henteu tiasa dilaksanakeun" Naha aya anu mendakan solusi pikeun ieu?

  31.   egarcia2c cenahna

    Hai, kuring gaduh masalah anu sami. Nalika éta bérés masang MacOs Sierra tina usb bootable, kuring meunang kasalahan "henteu tiasa ngalakukeun tandatangan tanda tangan tina payload installer" sareng nyandak kuring kaluar tina instalasi. Naha aya anu terang kumaha ngalereskeunana?
    hatur nuhun

  32.   Jordi Giménez cenahna

    Kami ngantepkeun solusi pikeun masalah "ku tandatangan tina muatan ..." https://www.soydemac.com/solucion-la-problema-la-instalacion-macos-sierra-no-se-ha-podido-realizar-la-comprobacion-firma-la-carga-util-del-instalador/

    salam sareng nyarios ka kami

    1.    Ed rdz cenahna

      Jordi Hatur nuhun pikeun bantosan anjeun. Kuring béjakeun yén kuring ngagaduhan masalah "ku tanda tangan tina muatan", nanging solusi anu ditepikeun di dieu sanés kanggo kuring, kusabab tanggal sareng ayeuna data na leres. Aya saran?

      1.    Jordi Giménez cenahna

        Hai Ed Rdz, sanaos waktosna parantos saé, robih ku cara manual. Ieu tiasa ngalereskeun masalahna, ngan ukur ningali pastikeun henteu kunanaon henteu cekap. Jantenkeun manual dina Terminal.

        Di sisi anu sanésna, upami éta nyaritakeun yén, cobian pikeun ngapdet langsung tanpa cadangan atanapi ti mimiti ngalangkungan internét. Naha anjeun ngarobih disk Mac? Naon Mac anjeun gaduh?

        Wasalam

  33.   Pablo cenahna

    Wilujeng siang, nalika kuring nyobian masangna, kuring ngagaduhan kasalahan nalika kuring parantos ngainstall 10.2, tapi kuring gaduh kapten anu dipasang. Aya solusina?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai, Pablo,

      naha anjeun ngagaduhan vérsi béta anu dipasang dina Mac anjeun? Ieu anéh upami anjeun mairan sabab vérsi Sierra nyaéta 10.12

      Wasalam

  34.   ivan flores cenahna

    Halo, dinten anu saé, kuring ngerjakeun prosésna tapi nalika anjeun masang sareng bilah kamajuan nyebatkeun "0 detik kénca" éta bakal tetep aya, sareng henteu aya kamajuan atanapi ngalakukeun nanaon deui, kuring kantos sakali sareng ngantosan sakitar 8 jam teras kuring tumaros deui prosésna sareng peryogi 3 jam ti saprak éta muncul sareng teu aya nanaon. Naon anu kuring tiasa lakukeun? Abdi gaduh macbookpro 2011

  35.   mdg cenahna

    Nalika nyobian ngadamel usb tiasa bootable DiskMaker ngalungkeun kuring pesen ieu: «Mupus drive '/ Volume / USB' ..» henteu ngartos pesen <>
    Naha hal anu sami kajadian ka batur? Aya solusina?

    1.    Carla cenahna

      Halo, anjeun parantos mendakan solusina? Hal anu sarua kajadian ka urang !!!

      1.    mdg cenahna

        Héy Carla, enya, saatos seueur sumping sareng jalan kuring tiasa ngungkulanana. Kuring nyobian rébuan kali sareng DiskMaker X sareng kuring teras ngagaduhan kasalahan .. Solusi: DiskCreator !! 🙂 Kuring bakal masihan anjeun tautan undeuran teras ngawartosan kumaha jalanna. https://macdaddy.io/install-disk-creator/

  36.   Manuel cenahna

    éta tetep dina palang logo kosong sareng henteu nanaon, teras dina waktos anu sareng mareumanana sareng teras-terasan deui sareng deui. Naon hgfo?

    1.    Roky cenahna

      Kuring gaduh masalah anu sami, nalika kuring parios ka handap dugi ka 4.2 gb sareng éta henteu muncul dina disk boot kuring nalika kuring nyobian ngabalikan deui mesin ... kuring ngan ukur kéngingkeun MAcintoch sareng Pamulihan ..

  37.   Chema_Han cenahna

    Abdi gaduh dua Imac, hiji ti 2009 sareng anu sanés ti 2011, naha kuring tiasa nganggo usb anu sami dina pamasangan sareng Sierra, pikeun pamasangan anu bersih di unggal Imac?

  38.   annabelleguittard cenahna

    Halo, kuring gaduh MAC ti 2013 anu ngagaduhan vérsi dipasang sareng nalika kuring ngamutahirkeun kana vérsi Sierra, éta teu tiasa lebet sistem operasi sareng ngahasilkeun pesen ieu "volume ngandung mac os atanapi os x instalasi anu tiasa rusak" .
    Anu matak pikahariwangeun kuring, kuring terang yén ku teu leres sareng percaya diri kana MAC, kuring henteu pernah ngalakukeun cadangan.
    Kuring henteu terang naha IOS Sierra tiasa diunduh kana USB (dina komputer sanés) sareng masangkeun ti ditu, tanpa kaleungitan data na.

  39.   Alex cenahna

    Halo abdi hoyong robih ka Sierra tapi gaduh Leopard sareng komputer abdi ti taun 2010.
    Naha kuring bakal tiasa masang langsung ti toko Appel atanapi naha kuring kedah masang program anu anjeun carioskeun heula supados kuring tiasa motong ragaji?
    Kuring parantos nyobian masang gambar modal dina Leopard salami dua dinten sareng éta moal ngantep kuring masangkeunana dina disk fisik anu kuring aya di jero Mac kuring.
    Kuring parantos maca dina forum anu kuring henteu tiasa masang sierra upami kuring sateuacanna masang Leopard. Éta leres?
    Kasus yén kuring rada macét sareng bingung tina tés.
    Naon anu anjeun mamatahan ka kuring?

  40.   Cijulang cenahna

    Kuring henteu ngartos naon anu anjeun tingal dina bagian anu usbna diformat, naha kuring kedah nyambungkeun USB naon waé ka mac?.
    Kuring hatur nuhun sateuacanna; Salam.

    1.    Maling cenahna

      Halo, kuring mimiti masang kaptén teras ngaliwat mac os sierra sareng kuring henteu ngalakukeun éta ti mimiti sareng maac abdi ti akhir taun 2009

  41.   Cijulang cenahna

    Dina bagian mana MacOS Sierra dipasang "sateuacanna", anu disangka dina aplikasi ????

  42.   Geordano cenahna

    Halo, kuring nembé ningkatkeun ka mac os sierra, sareng nalika ngahurungkeun mac abdi gambar layar login kosong sareng teu aya gambar anu sanés, naon anu kuring lakukeun?

  43.   Andres Mendoza cenahna

    Hai sadayana, saatos ngalakukeun sadayana MacBookPro kuring ti 2011 henteu mikawanoh kartu SD atanapi PENDRIVE saatos seueur ngalakukeun sareng Diskmaker x 7 atanapi bahkan Diskcreator. Tapi kuring nyobian ngalakukeun pamasangan anu bersih saatos masang Sierra.
    Kuring henteu terang naha éta mangrupikeun alesan yén nalika kuring nyobian milih boot drive, kartu SD atanapi Pendrive henteu nembongan, ngan ukur Hard Drive anu dipasang laptop kuring.
    Naha aya anu masihan kuring solusi pikeun ningali naha kuring tiasa sakali sareng sadayana ngalakukeun pamasangan anu bersih?
    Abdi hoyong ngalakukeun pamasangan anu bersih éta kusabab kuring ngalaman masalah sareng Surat sareng klien mail anu sanés. Saatos waktos terbuka, aranjeunna dibantingkeun.
    Abdi ngarep pisan nguping béja ti anjeun.
    Hatur nuhun.

  44.   yomismo cenahna

    sabab kuring nampi pesen ieu dina mac «erasing drive '/ volume / USB' ...» kuring henteu ngartos pesen «event sysonotf»

  45.   Gambar placeholder Maicol Callero cenahna

    sareng dimana kuring kéngingkeun installer macOS Sierra?

  46.   Quifar cenahna

    Abdi gaduh masalah nyobian masangna.
    Kuring ngalaksanakeun sagala léngkahna, tapi nalika kuring mareuman komputer, hurungkeun deui (kalayan USB siap dipasang) teras pencét ALT nalika sora startup lumangsung, mac henteu mikawanoh USB salaku boot disk. Kuring ngan ukur ningali disk boot normal tina komputer. Naon anu tiasa disababkeun ieu? Naha aya solusina?
    Hatur nuhun.

    1.    Yorch cenahna

      Hai Hal anu sami kajadian ka kuring. Butuh waktu kuring bari neangan solusina. Upami anjeun ningali USB (dimana anjeun ngagaduhan MacOS, ikon Sierra nembongan sareng folder anu disebut "Utilities" nalika anjeun mukakeunana, anjeun sadar yén aplikasi na ngagaduhan tanda "watesan" sareng anjeun henteu tiasa muka. Ieu penting pisan , kumargi anjeun bakal nganggona nalika pormat sareng boot disk. Kanggo méréskeunana, kuring kedah angkat ka USB anu sanés anu parantos dipiboga ku MacOS El Capitan, salin aplikasi éta kana unit anu aya di Sierra sareng nembé éta dikenalkeun kuring (ku mencét ALT saat ngamimitian) Anjeunna henteu ngajelaskeun naha éta kajantenan. Jigana éta kasalahan DiskMaker. Upami anjeun hoyong aplikasi, kirimkeun kuring email ka eonyorch@gmail.com

  47.   Javier Alejandro Padilla cenahna

    Punten. Kuring nyobian masang OS X SIERRA dina MAC kuring via USB… .. Nalika kuring nyobian masang tina USB, palangna bergerak handapeun apel tapi di tengahna beku sareng bunderan warna kaluar puter sareng tina teu aya kajadian naon anu kuring tiasa lakukeun? Kuring parantos ngantunkeun sapertos kitu salami sadidinten sareng henteu maju Kuring kaserang macan MAC ieu 🙁

  48.   Manual Jose cenahna

    halo

    Hatur nuhun pisan kana kontribusi anjeun. Ngeunaan karesep anjeun mimitian ti mimiti tanpa ngamuat salinan Time Machine, kumaha saur anjeun ngeunaan hijrah ti hiji Mac ka Mac anu sanés nganggo aplikasi anu saurna?
    Hayu atuh ngajelaskeun, masang Mac anyar tina 0 sareng hijrah data anjeun saatos mac lami anjeun ti Time Machine.

    hatur nuhun

  49.   Leatus cenahna

    Hello.
    Mustahil pikeun kuring ngadamel USB Bootable abdi (Kuring parantos nyobian nganggo 8Gb sareng 16Gb)
    Kuring parantos nyobian nganggo DiskMaker X 6 sareng kuring ngagaduhan kasalahan «Erasing drive '/ Volume / BO16GB' ...» henteu ngartos pesen «event sysonof» sareng ti dinya éta henteu kajantenan.
    Kuring ogé parantos diuji ku Disk Creator. Éta ngamungkinkeun kuring milih unit anu bakal reboot sareng ogé installer, tapi pas kuring pencét tombol "Gawe Installer", éta tetep aya. Kuring tos tiasa pencét tombol 100 kali anu teu nanaon pisan.
    Kuring ogé parantos nyobian nganggo Disk Drive. Ngaklik InstallESD.dmg teras balikeun sareng napelkeun éta USB tujuan. Éta nyarios ka kuring yén éta kedah ngajajah sumber gambar sareng nalika éta réngsé nyarios ka kuring "Teu tiasa ngajajah InstallerESD.dmg (Fungsi henteu dilaksanakeun)" Sanés sacara total ...

    Abdi ngarep pisan, naha aya anu ngagaduhan ideu anu sanés?

    1.    Leatus cenahna

      Kuring nembé nyobian nganggo UNetbootin sareng sanés…. Aranjeunna gaduh mania atanapi naon?

  50.   Fco. Javier cenahna

    Saé Jordi, kuring tos 3 dinten teu bobo kusabab nyobian ngapdet mac mini kuring. Kanyataanna nya éta ngawartoskeun kuring yén éta diropéa sareng nalika éta nyobian ngamimitian éta dialungkeun sadayana wengi sareng palang na henteu ngaleuwihan 2 atanapi 3 mm sareng éta henteu ngamimitian ... Aya kamungkinan solusi? Kuring ngigel sareng bunderan gelap tina saré sakedik ayeuna!
    Salam sareng hatur nuhun sateuacana

  51.   Brenda cenahna

    Halo, kuring gaduh macbook pro 13 inci, pertengahan 2012, kuring masang sierra sareng éta fatal. Abdi hoyong install yosemite sareng dina diskmaker nembongan »mupus drive henteu ngartos acara pesen sysonotf» naon anu kuring tiasa lakukeun?