Aranjeunna masang Mountain Lion dina Mac Pro 1,1

MacPro 1,1 sareng Mountain Lion

Kami parantos ningali éta seueur Mac moal tiasa masang Mountain Lion pikeun henteu leres-leres matuh kana sarat minimal anu ditumpukeun ku Apple. Untungna, anu munggaran cara pikeun masang sistem operasi anyar dina komputer anu henteu didukung.

Prosés pangbasajanna diwangun ku install VMWARE on Lion sareng ngadamel mesin virtual nganggo Mountain Lion. Solusi ieu sanés anu paling saé, pikeun konsumsi sumberdaya ogé pikeun panggunaan anu gampang, tapi salaku alternatip tiasa janten pantes.

Solusi anu kadua, langkung rumit tibatan anu sateuacanna tapi langkung épéktip, diwangun ku ngalaksanakeun sababaraha léngkah anu diwincik dina pituduh ieu (dina basa Inggris). Dina kasus MacPro 1,1, pangguna kedah ngamutahirkeun kartu grafik sareng nguruskeun aplikasi anu béda.

Anu jelas nyaéta dina sababaraha minggu ka payun Prosés anu langkung saderhana tiasa muncul anu ngamungkinkeun Mountain Lion dipasang dina Macs anu henteu didukung mimitina ku Apple.

Inpormasi lengkep - Dupi abdi tiasa masang Mountain Lion dina Mac kuring
Sumber - 9to5Mac
Tautan - Pitunjuk pikeun masang Mountain Lion dina MacPro 1,1


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javier Peinado cenahna

    Ieu sareng nanaon henteu sami ... Sistem virtual henteu nganggo sadaya sumber sistem, janten henteu nembongkeun hasil anu sami sareng sistem host.

  2.   Aom cenahna

    éra yén saatos naon aos Pro Mac ayeuna aranjeunna nyarios yén anjeun moal tiasa ngamutahirkeun !! Abdi ngaraos ngerakeun di bagian Apple!