Eunteung pinter ti Apple, patén anyar anu terang

eunteung pinter

Patén Apple anyar némbongan dina adegan. Nanging, percanten atanapi henteu, éta sanés tim anu aya hubunganana sareng penemuan ganjil perusahaan anu aya di pasar. Mangrupikeun patén anu nyéépkeun ideu anyar dina hawa: a eunteung pinter yén salian ti ngamungkinkeun urang ngagambarkeun diri, éta ogé bakal ngagaduhan permukaan anu cocog pikeun nunjukkeun inpormasi ka kami. Sareng, perhatosan: éta bakal dikokolakeun ngalangkungan pandangan urang.

Akhirna sanés tim anu ngareuwaskeun urang; dina langkung ti hiji kasempetan dimungkinkeun pikeun ningali konsép ganjil dina pengertian ieu. Anu leres-leres ngareuwaskeun kami nyaéta yén Apple anu dipaténkeun jenis alat ieu. Tapi hayu urang tingali naon ideu ieu diwangun.

Sakumaha kapendak iDrop Warta, alat anu diwakilan dina patén anu didaptarkeun dina 14 Juni, permukaan ieu tiasa fungsina salaku eunteung ogé layar pikeun nembongkeun inpormasi. Ogé, anu matak nyaéta permukaanna tiasa dibagi sareng fungsina dina dua cara sakaligus.

Cara anu béda pikeun ngadamel eunteung pinter Apple ieu

Patén eunteung pinter Apple

Bisa jadi hal anu paling panasaran, sajaba ti kanyataan yén Apple jawab ideu éta, nyaéta alat anyar ieu tiasa diatur ku cara anu béda. Sakumaha anu dijelaskeun, pangguna tiasa ngamangpaatkeun sapuan raray, ogé sapuan ku panangan atanapi sapuan sareng sirah urang. Tangtosna, pikeun ieu anjeun peryogi kaméra anu disiapkeun di payun. Sareng urang sadayana parantos émut naon anu tiasa ditingali dina iPhone X: kaméra Leres na pikeun ngagunakeun téknologi Face ID.

Kamungkinan panggunaan pikeun eunteung pinter Apple ieu

Sababaraha kagunaan parantos terang. Ieu bakal kalebet iPhone atanapi iPad, salaku cara pikeun gaduh layar di bumi - kantor anjeun ogé bakal janten tempat anu saé pikeun jenis alat ieu. dimana urang tiasa ngadamel inpormasi anu ngahontal terminal mobile.

Kitu ogé, éta tiasa janten layar anu raoseun pikeun kontén anu bakal ditawarkeun ku Apple di payun. Atanapi, tina TV Apple kalayan tampilan internal Anu terakhir pikaresepeun pisan. Nanging, sapertos anu sering dilakukeun sareng jinis patén-patén ieu, henteu aya anu nunjukkeun atanapi mastikeun yén ideu-ideu ieu bakal ngahasilkeun. Urang bakal ningali lamun urang gaduh berita ka hareup ngeunaan jenis layar pinter ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.