Pelindung keyboard silikon tina MacBook Pro anyar henteu lengkep ngabéréskeun masalah

Salah sahiji obyek wisata pangbadagna anu dibawa ka kami ku pembaruan anu ditunggu-tunggu tina rentang MacBook Pro 2016, kami mendakan éta dina Touch Bar, panel touch anu dirancang pikeun ningkatkeun produktivitas pangguna, tapi sakumaha waktosna parantos kalangkung, minat sareng fungsionalitas panel ieu murag kana panggunaan, kusabab kurangna aplikasi anu diadaptasi.

Salah sahiji masalah pangbadagna anu dibawa ku generasi anyar MacBook Pro nyaéta, nyaéta masalah kokotor ku keyboard kukupua, mékanisme anu ngajadikeun sababaraha konci henteu kapake nalika saeutik kokotor lebet.

Kamari batur sapagawean kuring Jordi nyebarkeun tulisan ngeunaan dokumén internal Apple anu parantos dibocorkeun sareng nyatakeun yén pelindung silikon anu urang tiasa mendakan handapeun keyboard tina MacBook Pro anyar dirancang pikeun nyegah sagala jinis kokotor tina lebet kana mékanisme kukupu sareng teraskeun sareng masalah anu ngagaduhan ciri dua generasi sateuacanna.

Numutkeun kana dokumén internal ieu:

Kiborna ngagaduhan mémbran silikon dina handapeun konci kanggo nyegah lebu lebet kana mékanisme kukupu. Prosedur pikeun ngaganti spasi bar ogé parantos robih tina modél kibor samemehna. Sadayana dPerbaikan dokuméntasi sareng pidéo jasa bakal sayogi nalika kiriman mimiti bagian-bagian ieu kanggo paranti ngagentos dimimitian.

Tapi katingalina sapertos anu nutupan silikon ipis  henteu lengkep ngalakukeun fungsina sakumaha kuduna, anu ngajaga mékanisme na. Jalma-jalma di iFixit parantos ngalaksanakeun séri tés pikeun ningali naha lapisan silikon ieu sanggup nahan sababaraha rupa partikel anu pasti bakal ngarusak modél naon waé ti 2016 sareng 2017.

Dina tés awal, campuran bubuk bubuk anu hadé pisan dipaké. Ku mencét kana konci, debu diarahkeun ka tepi, ngajaga mékanisme tetep bersih. Upami anjeun nambihan sakedik tambahan aditif bubuk ieu, sareng urang mimitian ngetik gancang, bubuk tungtungna ngageser antara mémbran sareng penutup keyboard anu nutupan liang dimana klip panutup ngalangkungan lapisan silikon, sareng konci-na mimiti gagal .

Upami urang nganggo tibatan lapisan ipis bubuk aditif, keusik, keyboard eureun gancang dianggo. Ieu nunjukkeun yén Apple parantos ngararancang tambalan pikeun nyobaan ngalereskeun masalah anu mékanisme kukupu keyboard tina MacBook Pro 2016 teras nunjukkeun, sanaos dina tiori jumlah masalah fungsional kedah dikirangan jauh dibandingkeun sareng dua generasi samemehna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.