Peluncuran séri Apple Wacth 7 tiasa ditunda kusabab desain na énggal

Apple Watch series 7 parantos reureuh

Seueur anu parantos sareng kantos janten rumor ngeunaan peluncuran séri Apple Watch anyar 7. Desain anu langkung pasagi langkung anyar saluyu sareng desain iPhone 12 ayeuna, langkung ageung tibatan 41 sareng 45 mm sareng sigana warna na anyar. Nanging, ieu langkung ti hiji kaunggulan, sigana tiasa janten masalah. Kusabab parobihan desain ieu, datangna ka pasar modél anyar ieu éta tiasa reureuh.

Aya rumor anu diluncurkeun ku Nikkei Asia anu tiasa ngareuwaskeun jalma-jalma anu ngantosan Apple Watch anu énggal. Nyutat sumber anu akrab sareng produksi Apple Watch Series 7, laporan média yén hardware anu didesain ulang nyaéta nyababkeun reureuh dina produksi sahingga tiasa nunda peluncuran.

Produksi Apple Watch salajengna parantos seueur ditunda kusabab desain rumit pikeun jam tangan anyar, Nikkei Asia parantos diajar. Pabrikan Apple Watch 7, salaku alat anu diarepkeun bakal disebat, ngamimitian produksi skala leutik minggu kamari, tapi mendakan tantangan kritis pikeun ngahontal kinerja produksi anu nyugemakeun.

Sumber nyatakeun yén kualitas produksi anu nguciwakeun ayeuna tiasa disababkeun ku kompleksitas desainna, anu bénten-bénten béda sareng generasi sateuacanna tina jam tangan, sareng padamel ngalaman masalah dina ngarakit modul éléktronik, komponén, sareng tampilan. Pikeun ieu urang kedah nambihan kamungkinan larangan COVID anu tiasa timbul.

Tapi henteu sadaya berita goréng. Numutkeun ka sumber anu sami, modeu énggal bakal ngagaduhan fungsi parangkat lunak énggal. Nyaéta, pangukuran tekanan getih. Tapi ogé ku pamutahiran hardware. Kami bakal ngagaduhan langkung panyalindungan cai pikeun arloji, anu hartosna yén urang tiasa ngojay langkung saé sareng na dina pigeulang.

Meureun ieu sababna sababaraha urang tiasa tahan sareng sanaos ditepikeun dina waktos anu sami sareng iPhone, éta bakal sumping langkung lami tibatan éta. Henteu seueur sanés tapi cukup pikeun ngegel kuku anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.