Pembaruan kasaluyuan kaméra RAW

atah-mac-format

Kami parantos gaduh versi anyar kompatibilitas RAW anu sayogi pikeun kaméra digital sareng waktos ayeuna urang ngahontal vérsi 6.06. Dina vérsi énggal ieu, Apple nambihan dukungan pikeun gambar RAW tina sababaraha kaméra digital kana OS X Yosemite. Dina waktos ieu urang nyarioskeun ngan ukur 6 kaméra digital anu nambihan dukungan pikeun format gambar ieu yén jalma-jalma anu ngédit foto sapertos kitu pisan sareng henteu hoyong kaleungitan kualitas na dina édisi.

Perusahaan Sony nyandak paling pembaruan ieu ku tilu tina sababaraha kaméra na anu ditambihan kana kasaluyuan RAW sareng kaméra anu sanésna nyaéta: hiji pikeun Panasonic, hiji pikeun Leica sareng anu sanés pikeun Canon. Daptar lengkep sareng modél kaméra anu cocog sareng ngiringan daptar panjang kasadia, naha ieu:

  • Canon PowerShot G3 X
  • Leica Q (Tipe 116)
  • Panasonic LUMIX DMC-GX8
  • Sony Alpha ILCE-7R II
  • Sony Cyber-shot DSC-RX10 II
  • Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV

Upami anjeun henteu yakin kana naha anjeun ngapdét kana vérsi ieu 6.06 sabab anjeun parantos ngapdet sacara otomatis, émut yén anjeun tiasa aksés kana vérsi énggal langsung tina menu  > Toko aplikasi atanapi ngaksés langsung tina aplikasi Mac App Store> Pembaruan. Pasti ti Apple aranjeunna terus nambihan modél anyar kaméra digital pikeun ningkatkeun dukungan dina format RAW profesional.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.