Microsoft mutahirkeun OneDrive pikeun berpungsi asli dina M1 Macs

Onedrive M1

Microsoft parantos ngumumkeun rencana pikeun ngapdet aplikasi OneDrive na pikeun anu tiasa dianggo pituin dina Apple M1 Macs dina akhir taun 2021, sareng paningkatan kinerja anu direncanakeun sanés. OneDrive ayeuna sayogi sareng Rosetta 2 dina sistem M1.

Dina akhir taun ieu, Microsoft bakal ngamutahirkeun aplikasi Mac pikeun dijalankeun sacara asli dina mesin M1. OneDrive ayeuna sayogi sareng Rosetta 2 dina sistem M1.
Pembaruan ogé direncanakeun éta bakal ngaktipkeun gerakan polder anu dipikaterang (KFM) pikeun pangguna macOS. KFM ngamungkinkeun jalma anu ngagunakeun OneDrive pikeun ngaksés file dina alat anu béda sareng aplikasi, sareng parobihanana bakal otomatis disingkronkeun sareng OneDrive. Ogé, upami pangguna ngalakukeun pembaruan alat, KFM tiasa sacara otomatis unggah sadaya file énggal kana OneDrive.
Profesional ogé tiasa nganggo sipat latar pikeun otomatis mindahkeun eusi folder desktop, dokumén sareng gambar ka OneDrive. Éta ogé bakal ningkatkeun pangalaman sinkronisasi OneDrive pikeun pangguna macOS, anu bakal dumasar kana platform panyadia file anyar Apple. Pembaruan éta bakal ningkatkeun pangalaman Finder pikeun OneDrive, janten katingali dina "lokasi" dina sidebar Finder.

Éta tiasa ngagunakeun laporan manajemén nyingkronkeun di hareup. Administrator tiasa ningali laporan lengkep dina pangguna macOS anu ngajalankeun OneDrive Sync sareng kasalahan naon anu tiasa dialaman ku aranjeunna.

Salaku pil tambahan urang tiasa nyarios yén dina akhir Juni, pangguna ios sareng iPadOS bakal tiasa ngédit dokumén Kantor yén aranjeunna parantos tandana pikeun panggunaan offline dina aplikasi mobile aplikasi Microsoft. Payil anu diédit bakal nyingkronkeun ka OneDrive sakali pangguna balik online. Ieu bakal ngamungkinkeun pangguna nyandak tempat aranjeunna angkat tina alat anu sanés engké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.