Pamulihan Pembaruan 2.0 sumping pikeun sadaya penguji béta OS X El Capitan

osx-el-capitan-1

Partisi recovery dina sababaraha kasus sami sareng atanapi langkung penting dibanding ciri sanés anu urang anggap mendasar dina sistem sareng éta nalika mimiti gagal sareng cadanganna henteu cekap, partisi ieu bakalan kaluar tina kasulitan langkung ti sakali. Kuring nyarios sadayana ieu kusabab Apple nembé ngaluarkeun pembaruan pikeun parangkat lunak pamulihan ieu dina OS X pikeun sadaya pangguna anu ngajalankeun versi béta OS X El Capitan.

Ngamutahirkeun sigana parantos dileupaskeun sateuacan kamari sore tanpa nyéépkeun teuing. Dina log parobihan, anu sok sigana répétitif, éta ngan ukur nonjol kalebet parangkat lunak "paningkatan" pamulihan anu nunjukkeun yén éta sigana ngan ukur versi anu ngabenerkeun kasalahan-kasalahan leutik.

Ngamutahirkeun pamulihan 2.0-el capitan-0

Bisi kumaha waé, partisi pamulihan sanaos penting pikeun tetep dijaga dina hubungan sareng parangkat lunak, aya rumus pamulihan sistem anu sanés anu henteu nempatan rohangan disk sacara permanen sareng urang tiasa ngadamel dina pendrive hatur nuhun kana aplikasi sapertos Diskmaker X anu parantos urang bahas panjang-panjangna dina éntri salajengna sareng yén kami salawasna nyarankeun salaku aplikasi cadangan.

Anjeun kedah émut éta OS X El Capitan béta 7 dileupaskeun ka pamekar awal minggu ieu dibarengan ku béta umum pikeun pangguna anu didaptarkeun dina program OS X beta. Sistem operasi akhir bakal dileupaskeun akhir taun ieu, sanaos tanggalna henteu acan dikenal. pasti dianggap telat ragrag.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.