Pembiayaan produk Apple tiasa gaduh tingkat suku bunga anu langkung handap, berkat deal sareng Goldman Sachs

Salah sahiji tujuan prioritas Apple salami minggu-minggu munggaran ieu nyaéta marios struktur kauangan. Sacara prinsip, tindakan ieu diwatesan kana struktur neraca na sareng kumaha nyaimbangkeunana atanapi nguntungkeun seueur kawijakan anu diterapkeun ku Trump.

Pasti, dina sababaraha paguneman sareng badan kauangan, sababaraha perjanjian pembiayaan pikeun konsumén anu mésér produk Apple, boh di toko fisik atanapi langsung dina halaman wéb Apple. Kasapukan ayeuna tiasa rada ketinggalan jaman sareng ngeunaan negosiasi istilah anu langkung saé pikeun konsumén anu mésér langsung ti Apple.

Sareng kanyataanna nyaéta, kecuali pikeun kampanye khusus sapertos Natal, dimana produk dibiayaan dina 0% bunga, dina sesa kasus jumlah ieu osilasi ngahontal 28,24%. Tujuanana nyaéta pikeun nolak pembiayaan kartu kiridit kana pilihan anu langkung fleksibel sareng di luhur sadayana, langkung murah. Tangtosna, mésér produk langkung ti € 1.000 kalayan harga di luhur 10%, ayeuna éta mangrupikeun harga anu luhur.

Salaku bank investasi Apple, Goldman Sachs parantos naékkeun puluhan miliaran dolar pikeun perusahaan téknologi. Ayeuna, Goldman ogé hoyong bank konsumén Apple, sareng usulan sababaraha ratus dolar.

Perusahaan Wall Street aya dina pembicaraan pikeun nawiskeun pembiayaan ka pembeli anu ngagaleuh telepon Apple, jam tangan sareng alat-alat sanés. Konsumén anu ngagaleuh $ 1,000 iPhone X tiasa ngalamar pinjaman Goldman sanés dimuat kana kartu kiridit anu sering nyandak tingkat bunga tinggi.

Dina kasus Spanyol, Apple nawiskeun anjeun pembiayaan produkna sareng lembaga kauangan anu terkenal, dina 16% APR, tiasa ngabiayaan ti € 500.

Saeutik sanés anu dipikaterang ngeunaan kasepakatan anu mungkin. Seueur pilihan anu dianggap, sapertos: kauntungan anu bakal dipiboga ku Apple saatos perjanjian pikeun kanaékan penjualan, atanapi biaya produk pembiayaan salami 24 bulan. Di Abdi ti Mac kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan parobihan pembiayaan Apple, pas éta timbul.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)