Journey of a Roach, dijual pikeun waktos terbatas

Lalampahan Jagoan

Lalampahan Jagoan biasana dibanderol di 16,99 €, sareng kanggo waktos anu terbatas tiasa janten milik anjeun pikeun adil 2,99 €. Journey of a Roach nyaritakeun dua kecoak ramah hoyong pisan sareng sadaya kakuatan pikeun ningali permukaan Bumi. Di jalan ka luar, aranjeunna mendakan sagala rupa serangga anéh sareng teu masuk akal anu nyicingan éta pasang bumi apokaliptik. Hiji 3D petualangan grafik Di mana anjeun tiasa ngendalikeun kecoa Jim ngalangkungan panyumputan bom-buktina, kalayan gampang naék tembok sareng langit-langit. Mékanis permainan anu inovatif sareng dinamis ieu nyiptakeun kamungkinan anyar pikeun a desain teka lengkep anyar. Dirancang ku taliti gelembung pidato nampilkeun dialog anyar anu asli sareng a soundtrack anu ngangkut urang kana suasana dunya pasang apokaliptik.

Kaulinan ngarahkeun urang ka Perang nuklir, lingkungan pasca-apokaliptik, lahan tandus sareng teu aya umur. Kecoak nyarios yén aranjeunna bakal janten hiji-hijina anu bakal salamet haha. Serangga mutan parantos ngajantenkeun tempat panyumputan bom kana bumi na sareng siap ngajajah dunya. Hayu petualangan grafis ieu ngangkut anjeun kana tungtung anu pikaresepeun sareng anéh dunya sareng ngiringan kecoak Jim sareng Bud dina perjalanan ka luhur.

fitur:

  •  Petualangan grafis di lingkungan anu unik.
  •  Nanjak témbok sareng langit-langit, ngajajah dunya bawah tanah rahasia.
  •  Kadali inovatif anu ngahasilkeun mékanika permainan anu dinamis.
  •  Suasana komik-gaya 3D.
  •  Dua protagonis menawan tur berkesan anu, Tanpa nyariosAranjeunna ngajaga komunikasi anu pikaresepeun pisan.
  •  Dukungan Konpigurer Konpigurasikeun (tahan [Alt] Konci nalika ngaluncurkeun buruan).

Naon Anyar dina Versi 1.30:

  • Perbaikan stabilitas.

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • diropéa: 03 / 03 / 2014
  • Versión: 1.30
  • ukuran: 341 MB
  • basa: Jerman, Cina, Korea, Denmark, Finlandia, Perancis, Inggris, Italia, Jepang, Belanda, Norwegia, Polandia, Portugis, Rusia, Swédia, Turki, Arab
  • Pamekar: Daedalic Entertainment Gmbh
  • kasaluyuan: OS X 10.6.6 atanapi engké

Undeur:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.