Pertahanan kaulinan. Perang Dunya I, gratis kanggo waktos toko App Mac

Toy Defense

Dinten ieu kami mawa anjeun Pertahanan kaulinan. Perang Dunya I, anu bébas pikeun waktos kawates, dibanderol biasana 4,99 €, sareng éta kaulinan Menara Pertahanan. Pasang kaahlian pertahanan sareng stratégisial anjeun dina tés dina modeu Turnamén énggal! Pertahankeun basa anjeun tina gelombang musuh anu teu aya tungtungna, Sareng bersaing sareng réréncangan anjeun dina turnamén mingguan! Maénkeun bari anjeun tiasa salamet!

Coba mékanika permainan anu ngabeledug dina gim pertahanan menara anyar disetél dina Perang Dunya Kahiji! Ayeuna anjeun gaduh langkung seueur kasempetan, seueur deui senjata sareng trik taktik. Ngaleungitkeun musuh, bela pangkalan anjeun sareng rasakeun suasana lahirna perang anu sajati. Anjog tentara anjeun pikeun kameunangan, naon waé biaya!.

Ciri:

- Ngahasilkeun suasana Perang Dunya I
- Langkung ti 90 misi anu pikaresepeun dina sagala rupa dunya
- 4 senjata sajarah anu oténtik kalayan 24 pamutahiran
- Misi babarengan sareng réréncangan dina modeu koperasi énggal!
- Ngempur sareng 9 musuh anu béda
- Integrasi sareng Facebook sareng Twitter
- 4 fitur énggal kerén:
* Perbaikan. Ayeuna munara tiasa dilereskeun tanpa bantosan anjeun!
* Kabangkitan. Ngahirupkeun deui munara rusak sareng ngiringan ngempur deui!
* Ngembangna. Bantosan tentara anjeun, ilubiung dina perang! Tumbuk musuh ku ramo!
* Panghalang pelindung. Pertahankeun basa anjeun. Ngabanting musuh ku ombak ledakan!
- Tanpa pariwara!

Naon Anyar dina Versi 1.24:

- Tawaran anyar sayogi di toko! Asup ka buruan sareng kéngingkeun seueur deui bintang pikeun artos anjeun salami 24 jam.
- Ngamangpaatkeun ningkat kinerja sareng pangalaman midangkeun anu stabil!

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • diropéa: 18 / 08 / 2015
  • Versión: 1.24
  • ukuran: 99.8 MB
  • basa: Español, Jérman, Basajan Cina, Koréa, Perancis, Inggris, Italia, Jepang, Belanda, Portugis, Rusia, Swédia
  • Pamekar: Melsoft
  • kasaluyuan: OS X 10.8 atanapi engké

Unduh Pertahanan Kaulinan. Perang Dunya I - strategi, ngaklik di dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.