Company of Heroes 2 ayeuna sayogi pikeun Mac

perusahaan-pahlawan-2-3

Salah sahiji gim mitos perang anu disetél dina Perang Dunya II dugi ka Mac OS X, Perusahaan Pahlawan 2. Kaulinan ieu bakal ngamungkinkeun urang pikeun mingpin pasukan dina pertahanan mitos sareng nekat Stalingrad anu muncurkeun kameunangan Berlin. Taktik penting pisan dina kaulinan ieu sareng koordinasi sareng ngagunakeun rupa bumi pikeun mayungan unit tentara leumpang, kendaraan perang sareng artileri beurat bakal janten hiji-hijina pilihan urang pikeun ngahontal kameunangan dina kaulinan ieu. perang ditangtoskeun ti Wétan Wétan.

Kaulinan ngeunaan strategi sareng misi dumasar kana candak target sareng pasukan urang, senjata beurat sareng tank. Gim ieu parantos sayogi dina platform sanés pikeun sababaraha waktos sareng pamekar anu ngurus porting pikeun pangguna OS X sareng Linux parantos Feral Interective

perusahaan-pahlawan-2-4

nu syarat minimum pikeun maénkeun Perusahaan Pahlawan 2 anu énggal dirilis nyaéta kieu:

  • Prosesor Intel 1,8GHz minimum
  • 4GB RAM
  • Gambar 512MB: 512MB
  • 35 GB rohangan disk bébas

Ieu daptar kartu grafik TEU dirojong: séri AMD Radeon HD 4xxx, séri AMD Radeon HD 6xxx, séri AMD Radeon HD 5xxx, séri ATI X1xxx, séri ATI HD2xxx, Intel HD6000, Intel Iris 6100, Intel HD5000, Intel Iris 5100, Intel HD5300, séri Intel GMA, Intel HD3000, Intel HD4000, séri NVIDIA 3xx, séri NVIDIA 9xxx, séri NVIDIA 8xxx, séri NVIDIA 7xxx, séri NVIDIA 1xx. Perusahaan Pahlawan 2 teu bisa dipake dina jilid anu diformat anu ngabédakeun "luhur, handap".

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo cenahna

    Dina Steam pikeun Mac éta sayogi ti 27 Agustus

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Catetan saé Eduardo, hatur nuhun

  2.   Fabricio Contreras cenahna

    Halo, kuring gaduh sababaraha patarosan salaku panasaran pikeun pamuter novice, panginten anjeun parantos terang ieu, tapi:
    Naon bédana antara vérsi PC sareng vérsi MAC?
    Naha kanyataan yén anjeun ngan ukur tiasa maén multiplayer sareng pangguna MAC-MAC sareng sanés sareng sadayana?
    Naha Perusahaan Pahlawan moal ngagaduhan pilihan pikeun maénkeun dina LAN, sapertos Jaman Kekaisaran?

    Kuring terang ieu tiasa patarosan anu spekulatif pisan, tapi kuring hoyong terang pendapat anjeun.

    Salam!

  3.   perwira martin cenahna

    Halo, abdi mésér game tapi kuring henteu tiasa maén ngalawan saha waé anu online, vérsi gim kuring nyaéta 5.0.0.19100, naha sabab kuring henteu mésér dlc?, Kumargi jalma anu nyambung ka kuring némbongan tapi kuring henteu tiasa ngobrol sareng aranjeunna atanapi ngajak aranjeunna ka buruan. Upami anjeun terang naon waé cara maénkeun online hayu atuh terang sabab kuring ngarep-ngarep nyandak deui kaulinan ieu. Salam

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Halo Martin,

      Kuring henteu ngagaduhan buruan sareng kuring henteu tiasa ngabéjaan anjeun tapi dina versi munggaran kuring ngaksés kaulinan nganggo pilihan "permainan khusus". Kuring henteu terang naha pilihan ieu masih sayogi dina COH2

      Anjeun parantos ngawartosan kami!