Usaha sapertos MacBook Pros énggal sareng M1s énggal

Prosesor Apple M1

Yén prosesor anyar nu mawa MacBook Pro anyar dibere dina 18, endah pisan, teu aya ragu. Yén laptop anyar geus jadi darlings anyar pausahaan Amérika, boh. Sadaya warta ieu kami parantos terang, tapi naon pausahaan nyadiakeun insinyur maranéhanana jeung MacBooks anyar jeung M1 Pro Max, éta hal anyar jeung pisan mangpaatna pikeun parusahaan Apple.

Twitter, Uber sareng seueur perusahaan téknologi sanés anu ningkatkeun Macs insinyurna nganggo MacBook Pro M1 Max anu kuat kalayan 64GB RAM. Sigana mah hal minor, tapi urang ngobrol ngeunaan dua pausahaan eminently online. Hartina, kalawan kamampuhan jeung kabutuhan pikeun kinerja-kapasitas tinggi jeung butuh réspon gancang.

Jalma anu tanggung jawab perusahaan Uber, Mahyar McDonald, dibagikeun dina Twitter yén "sadayana insinyur ios aktip di Uber ningkatkeun ka 1" MacBook Pro M16 Max sareng 64GB RAM. Anjeunna malah nyebatkeun ieu kalebet karyawan énggal, anu ngajantenkeun jabatanna populer pisan.

Saminggu ti harita, karyawan senior Twitter, John Szumski, ngabagi warta anu sami: "Kuring bungah pikeun ngaluncurkeun MBP M1 Max anu pinuh ka sadaya insinyur ios sareng Android Twitter! Kami ningali perbaikan dina duanana kinerja luhur-of-nu-garis sakumaha dina pangaturan termal anu ayeuna mangaruhan Intel urang ngawangun.

Gergely Orosz, ti Insinyur Pragmatik, ogé nyatakeun yén salian ti perusahaan-perusahaan ieu, Shopify ogé ngirimkeun "M1 MacBook Pros panganyarna ka insinyur.

Sigana yén alesan pikeun parobihan ieu tren di perusahaan nyaéta produktivitas anyar sareng berharga anu tiasa dihontal ku komputer Apple énggal. Lamun hiji pausahaan Anjeun rencanana meunang leuwih ti nu méakkeun, teras éta patut sareng éta anu kajantenan sareng MacBook Pro anyar sareng M1 Pro sareng Max énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lalaki cenahna

    Epik atanapi Spotify tetep henteu ngapdet aranjeunna.