Telegram nambihan hapusan pesen nyalira, tautan undangan sareng langkung seueur berita

telegram

Aplikasi Telegram for Mac parantos diénggalan kanggo nambihan sababaraha pembaruan konfigurasi sareng setélan énggal sanés. Dina pengertian ieu, anu paling luar biasa nyaéta datangna Pesen anu tiasa dijadwalkeun dihapus sacara otomatis saatos 24 jam atanapi saminggu. 

Tapi ieu sanés ngan ukur anyar tina versi 7.5 dileupaskeun pikeun Mac, ieu dibarengan ku tautan uleman anyar pikeun grup Telegram sareng saluran. Kami ogé mendakan fitur-fitur énggal dina grup obrolan anu ayeuna tiasa dilegaan nalika aranjeunna caket kana ngahontal wates pangguna na di sisi anu sanésna, perbaikan bug dilebetkeun, jsb

Dina Soy de Mac kami moal bosen ngulang éta Telegram kéngingkeun pertandingan dina sésana aplikasi olahtalatah sajauh pembaruan, fungsi sareng pilihan prihatin. Éta kabuktosan yén ieu sanés aplikasi anu sampurna ku cara naon waé, éta ngagaduhan cacat tapi sakedik demi sakedik supados langkung seueur jalma ngiringan panggunaan ieu sareng mangrupikeun tanda anu teu jelas yén aranjeunna ngalakukeun hal anu hadé salian ti larangan anyar WhatsApp anu mangrupikeun saingan utama na ngajantenkeun langkung seueur anu ngaunduh sareng ngagunakeunana, sanaos engké anjeun henteu ningali seueur panggunaan anu sigana.

Aplikasi sareng pembaruan anyar ieu leres-leres gratis kanggo sadayana pamaké Sareng anu pangpentingna nyaéta multiplatform sareng aplikasi anu sayogi pikeun sadaya alat urang, janten urang tiasa nganggo éta dina alat Mac, iPhone, PC atanapi Android.

Telegram (AppStore Link)
telegrambebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.