Apple Maps tiasa dilebetkeun kana halaman wéb berkat alat «MapKit JS»

MapKit JS dina béta

Aya fungsi anyar anu kajantenan ka kami salami WWDC terakhir 2018. Sareng mangrupikeun hal anu ngarujuk kana Apple Maps sareng kamungkinan nempatkeun éta dina halaman wéb ogé jasa anu sanés. Apple parantos damel pamekar wéb tiasa nganggo peta na berkat alat anyar.

Upami anjeun parantos ningali halaman kontak tina halaman wéb anu anjeun kadatangan, upami anjeun ngagaduhan layanan pemetaan anu ditempelkeun pikeun nunjukkeun lokasi anu pasti, Google Maps sering dianggo. Aya jasa sanésna, tapi ieu tiasa dilakukeun ku saeutik pisan. Apple parantos damel sakedik waktos damel peta na janten naék. Sareng ku hal ieu aranjeunna parantos mendakan pilihan anu sah pikeun masihan langkung seueur kaluaran pikeun layanan pemetaanana. Nami anjeunna nyaéta MapKit JS.

Conto MapKit JS

Apple Maps dianggo dina CarPlay, dina alat Apple urang (Mac, iPhone, iPad), tapi tiasa dibuka pikeun halaman wéb berkat alat pangwangunan énggal anu Apple ngaluncurkeun sababaraha dinten ka pengker sareng éta Disebut «MapKit JS». Kalayan éta, pamekar tiasa ngahontal ngempelkeun a widget dina halaman wéb na sareng yén pangguna anu sumping tiasa berinteraksi sareng éta, naha ku ngazum gede atanapi ngazum gede peta, ogé tiasa ngadamel patarosan atanapi milarian.

MapKit JS aya dina tahap béta sareng numutkeun koméntar ti 9to5mac, alat ieu parantos éta kapanggih sababaraha taun ka pengker. Di sisi anu sanésna, pamekar parantos ngagaduhan alat anu diperyogikeun pikeun tiasa dianggo sareng perpustakaan JavaScript anyar ieu sahingga ngarobih peta anu aranjeunna hoyong nunjukkeun; nyaéta, nambihan anotasi dina titik-titik minat anu aranjeunna pikahoyong; ngaropea rute, jsb.

Akhirna, sareng numutkeun koméntar Apple tina halaman alatna nyalira, MapKit JS ngamungkinkeun 25.000 unggah peta per dinten sareng 250.000 telepon jasa per dinten. Google, salaku conto, nawiskeun dina tarif gratis na 25.000 biaya per dinten sareng 100.000 panggilan ka layanan per bulan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.