Philips prepares bulbs Matéri-cocog na keur saparapat panungtungan taun ieu

masalah HomeKit

Tangtosna, upami aya téknologi anu diantosan ku seueur pangguna sareng anu aya hubunganana sareng otomatisasi bumi, éta mangrupikeun integrasi dina Perkara pabrik. Dina hal ieu tandatangan terkenal Philips bakal siap sacara praktis pikeun ngaluncurkeun katalog lampu bohlam anu cocog sareng matéri dina kuartal terakhir ieu taun 2021.

Integrasi kana Matéri mangrupikeun salah sahiji kejutan dina intina Apple sareng tungtungna didamel resmi. Ayeuna urang kedah ngarepkeun yén protokol ieu henteu kedah lami teuing pikeun ditambihan dina alat pinter sapertos contona bohlam Philips atanapi panyatur Sonos diantara seueur produk anu sanés. Integrasi ieu bakal ngijinkeun pangguna pikeun ngendalikeun bumi pinter HomeKit tina panyatur naon waé berkat hasil ngahijikeun protokol dina Perkara.

Dina hal ieu Bohlam Philips Hue tiasa nampilkeun kasaluyuan Matéri ieu dugi ka Séptémber salajengna. Tangtosna, éta mangrupikeun hal anu kedah diperhatoskeun nalika urang badé mésér alat pinter urang kanggo bumi, damel atanapi kantor. Sareng éta gumantung kana produk anu urang tinggalkeun, kami bakal gumantung kana hub atanapi jambatan éksternal pikeun panggunaanana, dina hal ieu sareng Matéri ieu moal perlu deui.

Ngagaduhan segel anu ngajamin kasaluyuan sareng standar konéksi anyar pikeun Matéri produk home pinter nyaéta tanpa diragukeun hal anu pangsaéna anu tiasa ditambihan kana sababaraha lampu bohlam anu parantos hébat dina hal kacaangan, kualitas sareng reliabilitas. Urang bakal ningali naha generasi kahiji tina bohlam pinter ieu parantos ngahijikeun, anu pastina bakal kasusna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.