Photoshop pikeun iPad ayeuna sayogi kanggo diunduh

Photoshop pikeun iPad ayeuna sayogi kanggo diunduh

Ahirna. Leres tungtungna. Photoshop pikeun iPad sayogi kanggo diunduh. Éta salah sahiji alesan kuring ngagaduhan iPad Pro. Kuring mutuskeun dina waktos anu sami aranjeunna ngumumkeun yén aplikasi pungsionalitas pinuh bakal dileupaskeun pikeun tablet Apple. Kuring tiasa nyingkirkeun MacBook sareng museurkeun sadaya kagiatan kuring dina iPad. Salaku tambahan, ku iPadOS éta janten caket sareng caket kana unseating komputer.

Nanging, aplikasi Adobe parantos pincang. Éta henteu sadayana fungsina, tapi naon anu kuring sanggup ngabuktikeun nunjukkeun cara. Nambihan fitur ngan ukur masalah waktos sareng pembaruan.

Photoshop pikeun iPad henteu hanca fungsionalna

Adobe gaduh sakedik waktos deui pikeun ngaluncurkeun Photoshop kanggo iPad sareng ngajantenkeun janjina. Aranjeunna ngumumkeun program pikeun taun 2019 sareng aya sakedik waktos deui. Sababaraha dinten ka pengker, parusahaan ngumumkeun yén éta ampir rék ngaluncurkeun éta sareng mastikeun salah sahiji sangkaan anu paling parah. Aplikasi na henteu bakal hanca fungsina sahingga bakal seueur seueur fungsi anu ditingalkeun.

Sanaos aranjeunna gancang nyatakeun yén anu leungit, éta mangrupikeun masalah waktos sateuacan aranjeunna dina iPad. Éta ngan ukur masalah pembaruan.

Versi 1.0 ieu fokus kana nyusun, masking, sareng retouching. Fungsi dasar anu diperyogikeun ampir sadaya aplikasi éditan poto. Éta langkung saé janten nambihan fitur-fitur énggal, kusabab alur kerja penting. Ayeuna urang puas ku tiasa muka sareng ngédit PSDs dina iPad sareng nganggo lapisan.

Aplikasi na gratis kanggo diunduh tapi kanggo panggunaan lengkep, Anjeun kedah ngadaptar langganan bulanan anu hargana € 10,99. Tapi upami anjeun parantos lebet kana sababaraha modél pembayaran Adobe Creative Cloud, anjeun tiasa nganggo nganggo langganan ieu sareng ngamangpaatkeun ruang awan pikeun ngahemat padamelan anjeun.

Dina waktos ayeuna koméntar di Apple Store henteu pikaresepeun pisan ngabandingkeun kana Affinity komo kalayan Pixelmator Pro. Saur anjeun kedah masihan sakedik deui waktos sareng ngarep-ngarep pembaruan anu bakal datang.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)