Kanggo Sadayana Manusa tiasa dugi ka 7 musim

Ladénan streaming video Apple bakal dimimitian tanggal 1 Nopémber payun kalayan jumlah siri sareng épisode anu dikirangan kami parantos ngawartosan anjeun dina Soy de Mac. Salah sahiji anu katingalina langkung saé nyaéta Kanggo Sadaya umat manusa, séri anu nunjukkeun urang kumaha urang Rusia anu pangheulana ngahontal bulan.

Sababaraha dinten ka pengker, éta dikonfirmasi éta Apple parantos ngagarap usum kadua, tapi sadayana sigana nunjukkeun éta éta moal janten anu terakhir. Numutkeun ka WIRED, jalma anu ngalaksanakeun analisis lengkep petualangan anyar Apple dina dunya streaming video, séri For All Mankind tiasa ngagaduhan masa depan anu ngajangjikeun pisan.

Plot tina séri ieu nunjukkeun urang kumaha urang Rusia anu pangpayunna ngahontal bulan, tibatan urang Amérika, kitu balapan luar angkasa henteu pernah réngsé. Séri ieu nunjukkeun urang kahirupan astronot, insinyur sareng kulawarga nalika aranjeunna nyobian ngungkulan Rusia sareng milarian tujuan luar angkasa.

Pencipta séri, Ronald D. Moore, nyarios yén aya seueur carita anu tiasa dimungkinkeun manjangkeun séri nepi ka tujuh musim. Duanana Moore sareng panulis séri parantos émut yén séri éta bakal jangka panjang, sareng aranjeunna gaduh seueur matérial anu disiapkeun pikeun tiasa nawiskeun waktos anu cukup kuat pikeun terus narik minat.

Nalika ngeunaan tipi, euweuh anu dijamin dijamin. Séri tiasa cekap saé sareng hiji musim atanapi dua anu henteu perlu pikeun manteng permén karét nepi ka dieusian ku eusi anu tungtungna tiasa nurunkeun peunteun anu dicandak dina musim kahijina. Kusabab éta jasa vidéo streaming dumasar langganan, warta anu hadé nyaéta Apple tiasa ngajaga jalanna dugi ka capé atanapi para kréatip ngagaduhan ideu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.