The Pilar Bumi, kaulinan séjén anu sumping pikeun pangguna Mac

Kaulinan Rukun Bumi, aya di dieu pikeun cicing diantara pangguna Mac. Minggu kamari ieu urang parantos ningali sababaraha judul anu pikaresepeun anu ditambihan kana daptar anu sayogi pikeun pangguna Mac. Dina hal ieu, sadayana atanapi ampir sadayana urang kedah terang ieu laris tina Ken Follet, Rukun Bumi.

Kaulinan méré corétan anyar pikeun sajarah kampung Kingsbridge, sareng urang kedah ngempelkeun sapatu Jack, Aliena sareng Philip: urang bakal ngajajah alam semesta karya sareng urang bakal ngarobah jalan sajarah sareng urang kaputusan. Novel interaktif diwangun ku tilu "buku" tina 7 bab.

Dina pedaran The Pilar Bumi aranjeunna nunjukkeun ka kami sadaya detail ngeunaan kaulinan ieu anu nembé dileupaskeun dina Mac App Store. Inggris, abad ka-XNUMX. Dina waktos perang sareng kamiskinan, hiji desa ngayakeun pangwangunan katedral pikeun milarian kabeungharan sareng kaamanan pikeun masarakatna. Dina perjoanganana pikeun salamet, kahirupan sareng nasib di simpang. Bhikkhu Philip janten sateuacan alit Kingsbridge Abbey. Dina waktos anu sasarengan, Hiji nonoman namina Jack ageung di leuweung sareng indungna anu haram. Anjeunna henteu lami deui janten tukang batu magang, ngukir masa depan salaku tukang ngawangun anu kasohor. Babarengan sareng Aliena anu mulya, murag tina rahmat, Jack sareng Philip ngamimitian pangwangunan salah sahiji katedral paling éndah dina sajarah Inggris.

Mangsa eusi dina 3 angsuran

Buku 1: Tina Lebu (Ayeuna sayogi)
Buku 2: Sow Angin (Ayeuna sayogi)
Buku 3: Soca Badai (sayogi langsung)

Ieu bakal jadi sorotan ti buruan sorangan:

- Salah sahiji novel anu pang populerna sepanjang waktos, diadaptasi deui salaku gim video tilu bagian
- Ngarobih jalan carita sareng nasib tokohna
- Ngalaman carita epik ngeunaan perang, konspirasi sareng romantika manjang 30 taun di jalma kahiji
- Tilu karakter anu tiasa dimaénkeun: Jack the Outcast, Aliena the Nobleman sareng Philip the Monk
- hirupkeun abad ka-200 berkat langkung ti XNUMX adegan anu dicét ku leungeun
- Gaya unik tina animasi 2D
- Controller sareng mouse cocog
- Soundtrack ku orkestra Prague FILMharmonic
- Disebat kana basa Inggris sareng Jerman, sareng Glen McCready salaku Philip, Naomi Sheldon salaku Aliena, sareng Cody Molko sareng Alex Jordan salaku sora ngora sareng sepuh Jack
- Dibintanginya Ken Follet salaku sora penyanyi

Sareng pamustunganana urang kedah nyorot sababaraha hal fitur tina kaulinan ieu sareng sarat minimum didirikan pikeun tiasa maén tanpa masalah dina Mac kami:

  • OS: Mac OSX 10.12 atanapi saluhureuna
  • Kagungan prosesor anu sami atanapi langkung ageung tibatan Intel Core i5 tina 2,9 Ghz
  • Minimum 4 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GT 650M kalayan sahenteuna 1GB
  • Minimal 11 GB ruang disk gratis
  • Kartu Sora: 16 saeutik
  • Pamekar: Daedalic Entertainment Gmbh
  • Ukuran: 10.3 GB
  • Bahasa: Spanyol, Jerman, Cina saderhana, Cina Tradisional, Perancis, Inggris, Italia, Polandia, Rusia, jsb.
  • Anjeun kedah langkung ti 17 taun pikeun ngaunduh aplikasi ieu.
  • Nyaraho jarang / kadang-kadang atanapi humor kasar. Eusi Seksual Terkadang / Kadang-kadang atanapi Nudity

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.