Pixelmator Pro 2.0.4 ningkatkeun fungsi ML Super Resolution na

Kuring kantos seuri dina adegan anu khas dina séri pulisi dimana pulisi ngagedekeun gambar kabur, sareng ku parangkat lunak "sihir" gambarna diklarifikasi pikeun ningali rupa kasangka atanapi plat lisénsi mobil baddie, dugi ka kuring nyobian fitur ML Super Resolution tina Pixelmator Pro.

Éta nganggo algoritma anu interleaves piksel sareng nyata ningkatkeun seukeutna gambar. Ayeuna pembaruan énggal nembé dileupaskeun, dimana fungsi ieu parantos ningkat. Pulisi sareng FBI bakal senang.

Pixelmator nembé ngumumkeun pembaruan pikeun Pixelmator Pro anu nyayogikeun perbaikan algoritma ML Super Resolution na, ogé dukungan topéng potrét dina poto ProRAW, perbaikan Quick Look, sareng "perbaikan bug sareng perbaikan" minor sanésna.

ML Super Resolution nyababkeun sensasi dina dunya éditan poto, ngahirupkeun konsép "ningkatkeun" poto piksel sakumaha anu urang tingali dina pilem sareng serial pulisi. Pembaruan pangénggalna ngamungkinkeun fungsi pikeun nyabut piksel tina file WebP anu dikomprés.

Kiwari éta mangrupikeun versi kaopat tina ML Super Resolution sareng éta ngahasilkeun paningkatan anu narik pisan sareng kasohor: ngaleungitkeun pikselasi ku komprési WebP. Pixelmator Pro parantos ngadukung format file WebP sareng sabab langkung seueur pangguna dina wéb, janten jelas yén algoritma komprési WebP ngahasilkeun épék komprési unik.

Resolusi Super ML

Sampel fitur Pixelmator Pro's ML Super Resolution.

ML Super Resolution ayeuna ngahijikeun kana algoritma debugging na kamampuan netelakeun gambar WebP. Versi anyar ogé ngajelaskeun ngeunaan dua paningkatan anyar kana plugin Quick Look anu ngajantenkeun langkung gampang pikeun nilik file dina resolusi lengkep, ogé nyingkronkeun antar alat.

Pixelmator Pro 2.0.4 ogé nyangking dua plug-in anyar: Colokkeun pratinjau anu ayeuna nyiptakeun preview file anu saé nalika nilik file dina Finder, sareng plug-in thumbnail anu nyiptakeun gambar leutik anu tiasa disingkronkeun antara alat anu diaktipkeun. pikeun iCloud, kalebet anu tanpa Pixelmator Pro dipasang. Pixelmator Pro sayogi pikeun € 43,99 dina Mac App Store.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.