Pixelmator Pro béta nawiskeun dukungan kanggo jalan pintas di macOS Monterey

Jalan pintas Pixelmator Pro

Juni kamari, pamekar Pixelmator ngumumkeun yén éta damel nawiskeun dukungan pikeun pintasan macOS Monterey dina Pixelmator Pro. Dua bulan ka hareup, béta mimiti Pixelmator Pro kalayan dukungan pikeun jalan pintas ieu ayeuna sayogi.

Béta munggaran ieu, ayeuna sayogi ngalangkungan TestFlight, mimitina bakal nawiskeun pangrojong pikeun 24 jalan pintas, tapi sigana dina versi akhir, nomer ieu bakal langkung luhur, sabab perusahaan teraskeun damel nambihan jalan pintas énggal supados hirup langkung gampang pikeun pangguna tina aplikasi ieu.

Dina blog dimana Pixelmator ngadamel pengumuman éta, urang tiasa maca:

Kami parantos lami ngantosan TestFlight pikeun macOS, janten kami hoyong janten salah sahiji aplikasi munggaran anu sayogi, sanaos TestFlight nyalira masih dina béta.

Béta munggaran ieu bakal ngan ukur aya pikeun 500 pangguna anu mimiti anu daptar liwat TestFlight, salami aranjeunna sadar yén éta mangrupikeun béta tina aplikasi, janten kamungkinan kinerja anu ditawarkeun ku aplikasi boh fungsina, sanés anu bakal urang tingali dina vérsi ahir.

Apple ngumumkeun datangna jalan pintas macOS Monterey dina WWDC anu kapengker, jalan pintas anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngajadikeun otomatis tugas sadidinten sahingga tiasa ningkatkeun produktipitasna.

Pangguna anu langkung berpengetahuan tiasa ngagunakeun éditor jalan pintas pikeun ngaropea jalan pintas pikeun cocog sareng alur anjeun. Jalan pintas keyboard ieu bakal diintegrasikeun sapanjang sistem operasi, ti Finder dugi ka Spotlight dugi ka Siri, ngamungkinkeun pangguna ngagunakeunana paduli aplikasi anu aranjeunna anggo.

Kamungkinan ageung vérsi ahir Pixelmator Pro kalayan dukungan kanggo jalan pintas, ngaluncurkeun dinten anu sami hiji dinten saatos ngaleupaskeun vérsi akhir macOS Monterey, pérsi anu ayeuna-ayeuna urang terang yén éta bakal diluncurkeun dina usum gugur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.