Pixelmator Pro diénggalan sareng ningkatkeun kasaluyuan sareng Photoshop

Pixelmator

Pixelmator Pro mangrupikeun éditor gambar anu dirancang pikeun ngajantenkeun alat panyuntingan gambar anu paling kuat pikeun diaksés ku sadayana. Saingan hébat Photoshop dina Mac. Mungkin salah sahiji ti saeutik program anu ngaliput raja raja. Ayeuna ogé ku pembaruan énggal, parantos kahontal yén bédana ieu minor ti saprak Pixelmator Pro parantos ngagaduhan kasaluyuan anu langkung saé sareng Photoshop.

Pembaruan gratis pikeun sadaya pangguna Pixelmator Pro anu aya.

Pixelmator Pro pikeun macOS parantos kéngingkeun pembaruan anu utami. Éta parantos direstrukturisasi kamampuan anjeun maca sareng nyerat file kanggo Adobe Photoshop, kalebet optimalisasi file kanggo dianggo dina aplikasi Apple propésional. Pembaruan kana 2.1.3, ngajantenkeun sababaraha parobihan dina cara aplikasi éditan gambar nanganan file anu dihasilkeun ku saingan utamina, Adobe Photoshop. Sedengkeun alat seni sanggup ngatur file PSD sateuacanna, pembaruan éta ngajanjikeun bakal ningkatkeun pangalaman nalika nganggo éta.

Konci pikeun pembaruan nyaéta mesin torsi Photoshop anyar. Bagéan tina Pixelmator Pro anu ngatur maca, muka sareng nyerat file Photoshop. Ieu kumaha tim ngajelaskeunna dina blog sorangan: Mesinna parantos ditulis deui janten «gancang, aman sareng langkung maju ”.

Proyék ieu parantos dikerjakeun sakitar sataun. Salami waktos éta panilitian sareng cobaan sareng kasalahan, tim pamekaran Pixelmator parantos janten ahli leres dina sainganana. Janten aranjeunna pikir pembaruan ieu aman. Mesin anyar ngarobih cara cara nanganan dina file Photoshop asli, sabab éta sateuacanna dibuka salaku lapisan gambar. Saatos pembaruan, bentukna bakal kabuka salaku bentuk vektor sareng tiasa ogé diékspor deui salaku bentuk pikeun kompatibilitas anu langkung saé.

Énggalan apdet ogé ngenalkeun dukungan pikeun file PSB, file TIFF lapisan, ningkat pangaruh pangrojong sareng pangaturan lapisan pangaturan. Dukungan pikeun lapisan téks parantos diénggalan, sapertos kalebet ukuran simbol SF sareng ningkatkeun cara nanganan jangkungna garis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.