Pixelmator Pro dina harga satengah pikeun waktos terbatas

Pixelmator Pro

Mangsa waktos anu saé pikeun mésér parangkat lunak nyaéta nalika Hideung Jumaah, sababaraha dinten sababaraha pangembang nyandak kauntungan pikeun ngirangan harga aplikasi na sahingga ngamangpaatkeun waktos nalika sadayana ngagaduhan kartu kiridit dina panangan.

Waktos anu sanés kanggo mésér parangkat lunak nyaéta nalika Natal, waktos sanés pengeluaran anu teu kabendung anu dianggo ku komunitas ieu pikeun mikat palanggan anyar. Dina pengertian ieu, jalma-jalma ti Pixelmator, nembé dileupaskeun tawaran anjeun pikeun Natal ku motong harga aplikasi kana satengah.

Kalayan diskon ieu, harga Pixelmator Pro tetep dina 21,99 euro, tawaran anu, upami kuring émut leres, ngan ukur pangembang ieu damel dina waktos ayeuna, janten upami anjeun kantos hoyong nyobian aplikasi ieu sareng nyingkirkeun versi Photoshop anu henteu sah sacara légal, ayeuna waktos anu ideal.

Panawaran ieu bakal sayogi salami tilu minggu ka payun, janten anjeun gaduh waktos anu cekap pikeun mikirkeun langkung ti sakali upami éta leres-leres patut atanapi henteu (jawabna enya, tanpa ragu). Upami anjeun ragu, anjeun leres henteu peryogi aplikasi ieu.

Salah sahiji fungsi paling pikaresepeun tina aplikasi ieu, anu ogé sayogi dina vérsi ios, nyaéta fungsi ML Super Resolution, fungsi anu ngagunakeun pembelajaran mesin pikeun ningkatkeun resolusi gambar bari ngajaga seukeutna sepanjang waktos, sapertos pilem detektif, dimana mangtaun-taun, aranjeunna ngagaduhan jinis perangkat lunak ... (perhatoskeun ironi).

Pikeun ngamangpaatkeun panawaran ieu, anjeun ngan ukur kedah lebet ka Mac App Store atanapi pencét ikon aplikasi anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan ieu, aplikasi anu nembé diropéa janten cocog sareng Apple Silicon.

Pixelmator Pro (AppStore Link)
Pixelmator Pro43,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.