Pixelmator Pro pikeun Mac deui kalayan harga satengah sareng janji bakal ningkatkeun fungsi tanemanna

Pixelmator Pro

Bisa waé saingan anu kuat ti Photoshop ayeuna nyaéta Pixelmator Pro. Urang tiasa nyarios yén aranjeunna maén dina liga anu sami, duanana cocog sareng M1 sareng duanana kalayan mesin éditan anu kuat pisan. Sanaos leres yén anu munggaran ngagaduhan langkung pangalaman sareng anu pasti éta langkung saé, urang moal tiasa mopohokeun manpaat Pixelmator anu ogé ayeuna ngantepkeun program na pikeun Satengah harga sareng bet dina ningkatkeun alat tanam anu kawéntar.

Ti jaman ka jaman pamekar Pixelmator Pro pikeun Mac, héran ku kami sababaraha kauntungan dina fitur program atanapi dina harga. Dina kasempetan ieu, urang tiasa nyarios éta urang nyarioskeun duanana. Kami gaduh pangirangan harga sareng janji ti perusahaan anu nyatakeun yén dina jangka pondok urang bakal ngagaduhan pungsionalitas anyar anu bakal ningkatkeun program.

Sanés anu munggaran waktos urang gaduh pangirangan harga satengahna, sapertos ayeuna. Janten ayeuna upami anjeun mutuskeun mésér program éta bakal ngarugikeun anjeun 21, 99 euro, tibatan ampir 44 yén éta hargana rutin.

Tapi urang ogé kedah nyarios yén dina vérsi salajengna tina program, 2.1 urang bakal ngagaduhan kabaruan anu penting dina hal pakakas clipping na didukung ku Machine Learning. Pungsionalitas anyar bakal nganalisis komposisi poto ngagunakeun algoritma mesin diajar sareng masihan bongbolongan kumaha éta tiasa motong poto pikeun ngajantenkeun langkung narik ati. Janten sahenteuna dijelaskeun tina tulisan blog anjeun.

«Luhureun sadaya, urang hoyong fungsi ieu janten senang"Pamekar nyarios, nambihan yén aplikasi" nyayogikeun sudut pandang anu béda pikeun tugas éditan poto umum. " Aranjeunna henteu énggal dina parameter ieu sabab Pixelmator Pro parantos kalebet fitur pembelajaran mesin sapertos Resolusi Super, anu ngagedékeun gambar tanpa kaleungitan kajelasan.

Pixelmator Pro (AppStore Link)
Pixelmator Pro21,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.