Tawaran Perdana Day pangsaéna pikeun peminat Apple

Poéna Mac Perdana Poé

Apple biasana gaduh harga anu rada luhur pikeun sababaraha produkna. Nanging, sabalikna, aranjeunna nawiskeun kualitas luhur, desain anu saé, sareng sagala hal anu dipikacinta ku peminat merek Cupertino. Anu kuring badé nyarioskeun nyaéta yén sigana éta henteu tiasa dihontal ku sadaya kantong, dugi ka ayeuna. Sareng éta kalayan harga geus exploded on Perdana Poé, kalawan diskon signifikan dina loba produk brand ieu, duanana alat Apple jeung asesoris sejen tur gadget. Naha anjeun hoyong pendak sareng aranjeunna? Kieu we... Tong ngaliwat! Sababaraha kali salami sataun anjeun bakal mendakan harga sapertos kieu.

Mac Mini M1

Nawar anu saé pikeun Mac Mini ieu kalayan prosésor M1 anu ayeuna tiasa dipésér dina harga anu teu tiasa ditampi.

apel ipad mini

Meunang a iPad Mini dina harga ngurangan berkat panawaran ieu. Kalayan éta anjeun tiasa kéngingkeun tablet anu saé kalayan layar 8.3″, panyimpenan internal 64 GB, 5G, WiFi.

iPhone 12 mini

Sareng upami anu anjeun peryogikeun nyaéta diskon mobile, anjeun gaduh ieu iPhone 12 Mini kalayan tampilan 5G, 5.4″ Super Retina XDR, chip A14 Bionic, kaméra sudut lega sareng ultra lega 12 MP, kaméra hareup TrueDepth 12 MP, sareng perlindungan cai sareng lebu IP68.

Apple Watch Se

Salaku pelengkap pikeun alat sélulér anjeun, anjeun ogé diobral salami Perdana Day ieu Apple Watch Se kalawan diwangun-di GPS, 44mm dial aluminium sarta tali olahraga .

Apple Watch Series 7

Tur upami Anjeun salah resep, anjeun ogé mibanda ieu alternatif sejen ka saméméhna, eta mangrupakeun Apple Watch Series 7 kalawan GPS, dial aluminium, 45 mm, sarta tali olahraga.

BeatStudio 3

Pikeun anu milari sora anu berkualitas, ieu ogé dijual pikeun Primed Day. headphone ngabatalkeun bising nirkabel supraarual. It uses téhnologi BT Kelas 1, chip Apple W1, aranjeunna gaduh 22 jam otonomi sarta cocog sareng ios sarta Android.

PowerBeats Pro

Pikeun ngajalankeun atanapi ngalakukeun kagiatan fisik, anjeun ogé gaduh headphone nirkabel wijaksana anu sanés. Éta ngeunaan Powerbeats Pro sagemblengna Wireless Aranjeunna gaduh rentang 9 jam.

AirPods Max

nu Apple AirPods MAX Éta ogé gaduh diskon 21% ayeuna. Entong miceunan éta sareng kéngingkeun salah sahiji headphone anu kualitas sareng desain pangsaéna dina pasaran.

AirPods Pro

Anjeun oge bisa meuli sababaraha Airpods Pro sareng Kasus Ngecas MagSafe kalawan 22% tawaran diskon. Alat nirkabel, hampang, nyaman sareng sora kualitas luhur sareng pembatalan bising aktip.

Apple AirPods 3rd Gen

Sareng neraskeun headphone nirkabel, anjeun ogé gaduh diskon pikeun ieu AirPods generasi ka-XNUMX. Éta tiasa ngamungkinkeun anjeun dugi ka 6 jam playback anu teu kaganggu sareng dugi ka 30 jam kalayan kasus éta.

Kit ngamimitian Philips Hue

Pelengkap anu sampurna pikeun alat sélulér anjeun nyaéta ieu bohlam pinter Philips Hue nu bisa Anjeun ngadalikeun ngaliwatan asisten virtual jeung paréntah sora. Anjeun tiasa nunjukkeun inténsitas cahaya, warna, jsb.

MS5 Duo Wireless Charger kalawan MagSafe

Ieu ogé diskon carjer nirkabel pikeun bisa ngecas nepi ka dua alat Apple cocog MagSafe dina waktos anu sareng. Stasiun ngecas cocog sareng Apple Watch sareng iPhone.

Batré Wireless Belkin pikeun iPhone sareng MagSafe

Belkin ogé parantos ngararancang sareng ngadamel ieu batré éksternal nirkabel pikeun ngeusi batre alat MagSafe Anjeun. Éta gaduh ngecas nirkabel 7.5W, kaluaran USB-C 18W sareng kapasitas teu kirang ti 10000 mAh.

Dompét Magsafe

Salah sahiji produk anu ditawarkeun nyaéta ieu Dompét Magsafe pikeun iPhone Anjeun bisa mawa duit Anjeun dimana wae Anjeun indit aman.

Echo Dot 4th Gen Smart Speaker

Urang ogé kedah hilap diskon Perdana Poé anu dilakukeun ku Amazon dina produkna nyalira, sapertos kieu 4th Gen Echo Dot spiker pinter. A kompak sareng Alexa anu bakal ngalakukeun keajaiban di bumi.

iRobot Roomba 692

Robot vacuum cleaner ieu gaduh aplikasi anu cocog sareng ios supados anjeun tiasa ngawas sareng ngontrol alat ieu tina sélulér anjeun (kontrol sora). Ku cara kieu, kalawan robot vacuum cleaner Anjeun moal kedah hariwang ngeunaan ngabersihan lantai, sabab anjeunna bakal ngalakukeun pikeun anjeun.

Microsoft Xbox-Series S

Sareng upami anu anjeun resep nyaéta kaulinan sareng Mac anjeun rada terbatas, tong luput kasempetan éta mésér Microsoft Xbox Series S kalawan harga murah Poé Perdana ieu. Konsol kaulinan vidéo ti firma Redmond kalayan rohangan internal 512 GB ayeuna sakedik pisan.

Pamungkas Ceuli Wonderboom

Ultimate Ears Wonderboom mangrupikeun salah sahiji spiker portabel nirkabel anu pangsaéna. Kualitas sora surround 360º, Téknologi Bluetooth pikeun ngaitkeun sareng alat Apple nirkabel anjeun, sareng sora anu kuat anu bakal tahan dugi ka 10 jam berkat otonomi na.

Thermostat pinter Netatmo

Anjeun oge gaduh tawaran succulent pikeun ieu thermostat pinter pikeun ngadalikeun suhu jeung konsumsi imah anjeun, hemat energi jeung jadi leuwih sustainable. Sadayana dikawasa tina aplikasi anjeun sayogi di App Store.

Hawa Panto & Jandela Smart Sénsor

Sareng neraskeun sareng bumi pinter, anjeun ogé gaduh alat anu sanés anu anjeun tiasa Pasang dina panto atanapi jandéla pikeun ningkatkeun kaamanan. Kalayan éta, anjeun bakal dibéjaan dina sélulér anjeun ngeunaan acara pambukaan sareng nutup.

Arlo Ultra 2 kaméra panjagaan

Tungtungna, sarta ogé patali jeung kaamanan, anjeun boga ieu 4 kaméra panjagaan Wi-Fi exteriors na SmartHub na pikeun kontrol. Kalayan lantera, detektor gerak, sirineu, sareng visi wengi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.