Podcast 13 × 18: The Face ID anu urang impian sadayana, tapi henteu kanggo sadayana

podcast anyar

Kami bagikeun saminggu deui épisode podcast Apple kami dina dinten kadua bulan Pebruari 2022. Dina hal ieu urang ngobrol ngeunaan palaksanaan Face ID sareng topéng kalayan versi anyar ios 15.4 tanpa kedah nganggo Apple Watch pikeun éta sareng kami netepkeun alat anu bakal cocog sareng fungsi ieu. Jelas urang ngobrolkeun seueur topik anu sanés dina épisode podcast énggal ieu. 

Ieu link kanggo anjeun lebet saluran YouTube kami sareng anjeun tiasa nuturkeun kami dina épisode salajengna langsung atanapi anjeun tiasa nikmati podcast anu diterbitkeun dina iTunes keur ngadangukeun éta iraha sareng dimana anjeun hoyong. Upami anjeun gaduh patarosan atanapi saran sareng anjeun pikir urang tiasa mairan kana podcast, anjeun tiasa ngalakukeun éta langsung ngalangkungan obrolan anu sayogi di YouTube, nganggo hashtag #podcastapple dina Twitter atanapi alus ti saluran anyar kami di Discord Anu kedah diperhatoskeun yén éta gratis kanggo sadayana sareng yén kami langkung seueur pangguna aktip.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.