Podcast 13×26: Hiji Oscar Minggu

podcast anyar

Kamari rebo kuadrat podcast anyar dina saluran YouTube kami sareng sapertos biasa sacara langsung. Ieu mangrupikeun minggu anu rumit di dunya bioskop saatos upacara Oscar sareng kami henteu tiasa ngeureunkeun ngobrol ngeunaan éta dina podcast kami. Salaku tambahan, sareng sapertos biasa, kami parantos nyarioskeun sababaraha warta ngeunaan dunya Apple sareng headphone ayeuna, Dyson Zone, headphone anu mimitina sigana sapertos lulucon online tapi tungtungna janten kanyataan.

https://youtu.be/3DEic7hbZh4

Ieu link kanggo anjeun lebet saluran YouTube kami sareng anjeun tiasa nuturkeun kami dina épisode salajengna langsung atanapi anjeun tiasa nikmati podcast anu diterbitkeun dina iTunes keur ngadangukeun éta iraha sareng dimana anjeun hoyong. Upami anjeun gaduh patarosan atanapi saran sareng anjeun pikir urang tiasa mairan kana podcast, anjeun tiasa ngalakukeun éta langsung ngalangkungan obrolan anu sayogi di YouTube, nganggo hashtag #podcastapple dina Twitter atanapi alus ti saluran anyar kami di Discord Anu kedah diperhatoskeun yén éta gratis kanggo sadayana sareng yén kami langkung seueur pangguna aktip.

Sareng deui urang kedah hatur ka sadayana anu hadir pikeun perusahaan anjeun dina waktos anu saé ieuLangkung seueur pangguna anu rapat langsung sareng anjeun naroskeun ka kami langsung ngeunaan arus téknologi Apple, produkna sareng ogé masalah sanés anu teu aya hubunganana sareng Apple. Pikeun tim éta bener pelesir pikeun ngabagi sadaya pangalaman urang sareng kenal ka anjeunKami arepkeun yén komunitas pangguna ieu terus bertambah unggal dinten.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.