"Head Pointer" kapendak dina Catalina béta énggal: kursor nuturkeun panon anjeun

 

Panunjuk Kepala Versi beta sistem operasi Apple saé pisan pikeun mendakan fungsi-fungsi énggal anu dilebetkeun ku perusahaan anu tiasa diuji sateuacan presentasi resmi na. Kamari béta anyar Catalina diluncurkeun, sareng sababaraha jam sateuacana pangguna parantos ngeposkeun fitur anyar dina Twitter.

Éta ngeunaan mindahkeun kursor ku panon anjeun, tanpa noél beurit atanapi trackpad. Henteu paduli sateuacanna anu hébat anu ieu nunjukkeun pikeun jalma anu gaduh kasusah fisik nganggo keyboard atanapi mouse, éta tiasa janten fungsi anu panasaran anu tiasa manpaat dina kaayaan anu tangtu anu nyegah anjeun némpél Mac, sapertos di laboratorium, contona .

Kamari Apple kaget kami ku ngaluncurkeun betas anyar sistem operasi na, kalebet béta munggaran tina macOS Catalina 10.15.4. Henteu lami saatos éta sayogi pikeun pangembang perusahaan, téstés béta mendakan fitur anyar anu panasaran anu disebat "Head Pointer."

Guilherme Rambo nyebarkeun dina akun Twitter anjeun kumaha jalanna fitur anyar ieu dilaksanakeun dina aksés Macs. Kalayan «Head Pointer» anjeun tiasa ngendalikeun kursor ku gerakan panon anjeun, tanpa kedah mouse atanapi trackpad.

Fungsina ngagaduhan sababaraha setting anu tiasa disaluyukeun, sapertos cara gerak kursor, sareng kecepatan panunjuk. Anjeun tiasa ogé milih kaméra mana fungsi ieu, upami tina standar atanapi anu éksternal. Fitur ieu tiasa diaktipkeun salawasna, atanapi dilakukeun sakahayangna tina keyboard.

Apple parantos ati-ati pisan dina cara alatna berinteraksi sareng pangguna. Anjeunna teras-terasan milari cara énggal supados gampang ngagunakeun kadua komputerna sapertos iPhones, iPads sareng Apple Watch. Ieu mangrupikeun buktina énggal. Aya kaayaan anu kusabab alesan anu béda anjeun henteu tiasa némpél beurit atanapi trackpad sareng pungsi ieu pastina bakal gampang. Datang pas ka sadayana dina vérsi akhir macOS Catalina 10.15.4.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.