Naha anjeun terang naon juru panas dina macOS? Dinten ieu kami ngajelaskeun naon aranjeunna sareng kumaha ngonpigurasikeunana

Ieu mangrupikeun fungsi anu pikaresepeun anu sistem operasi macOS nawiskeun ka urang pikeun aksés gancang kana pilihan sistem. Sadaya ieu salian tanpa seueur komplikasi, sapertos biasa di Apple hatur nuhun ka juru aktip.

Pojok aktif dianggo pikeun ngalakukeun fungsi dina komputer urang ngan saukur ku ngalirkeun pointer kana salah sahiji tina opat juru anu aya dina layar. Leres, ku ieu urang bakal langkung produktif sareng berkat "Sudut Aktip" urang bakal resep opat potong kompas anu tiasa gampang diatur sakumaha anu urang pikahoyong.

Urang panginten henteu hoyong éta ngan saukur ku mindahkeun pointer kana sudut layar pikeun ngaktipkeun pungsi anu ditunjuk (mimitian screensaver, aktipkeun Launchpad, buka pusat béja, sareng sajabana), éta sababna urang bahkan tiasa ngonpigurasikeun tindakanna ku mencét tombol naon waé sareng kumalayang di juru. Tapi urang bakal ningali ieu dina tungtungna, ayeuna urang bakal ningali léngkah-léngkah anu diperlukeun pikeun ngalakukeun pungsi gancang ieu dina Mac.

  • Kami milih tina Sistem Preferensi> Misi Control. Dina hiji ieu, pencét dina bagian kénca handap «Pojok aktip ...»
  • Turun-turun kalayan opat pilihan nembongan, pencét aranjeunna sareng pilih pilihan anu dipikahoyong ku jalan-jalan dina sudut anu dipilih.
  • Akhirna, sateuacan angkat, urang kedah pencét OK sareng éta waé.

Tapi ieu tiasa gaduh kasusah sabab upami urang milih pikeun ngaktipkeun Screensaver di belah kénca luhur (salami éta aktip dina setélan) ieu bakal ngaktipkeun unggal-unggal urang ngantosan di ditu sareng tiasa janten masalah, Janten urang tiasa nganggo trik ieu. Kami milih pilihan pikeun ngaktipkeun screensaver tapi mencét tombol Shift, cmd, alt, dina waktos anu sami. Ku cara kieu Screensaver bakal diaktipkeun nalika urang ngalaksanakeun paréntah ieu contona, cmd + ngalirkeun pointer di juru.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   K-mo Rodriguez cenahna

    Éta mangrupikeun alat anu saé pikeun ningali sababaraha pilihan sapertos dina desktop atanapi ningali aplikasi tanpa kedah lebet ka darmaga atanapi ngan saukur ngonci Mac nalika anjeun jauh.