iCloud, Photos, sareng jasa awan Apple anu sanés gaduh gangguan

iCloud 12 ditarik ku Apple kusabab aya kasalahan

Pikeun sababaraha jam, sababaraha ladenan awan Apple, sapertos iCloud sareng Photos, keur ngalaman malfunctions, maranehna ngalakukeun eta erratically atawa leuwih laun ti biasana.

Nalika ngaksés wéb tina kaayaan sistem Apple, dina waktos nyebarkeun tulisan ieu, urang tiasa ningali kumaha Cadangan iCloud, tetengger sareng singkronisasi tab, Poto, iCloud Drive, sareng iCloud Keychain aranjeunna dibere / ditampilkeun masalah operasi pikeun sababaraha pamaké, aranjeunna dianggo lalaunan atanapi aranjeunna henteu langsung sadia.

Masalah ICloud

Masalah operasional munggaran parantos mangaruhan server Apple ti saprak éta 8 hours ago, husus ti 11:54 isuk-isuk (Waktos Spanyol) nalika masalah operasi munggaran dideteksi.

Apple henteu masihan langkung rinci ngeunaan gangguan ieu. Ngaliwatan halaman wéb na dina status sistem, éta ngan ukur nunjukkeun waktosna dideteksi.

Upami anjeun ngalaman masalah kinerja sareng salah sahiji jasa Apple ieu, hal anu pangsaéna anu anjeun tiasa laksanakeun upami padamelan anjeun gumantung kana éta. kunjungan halaman wéb status jasa Apple sacara teratur ngalangkungan ieu link.

Apple ngagaduhan server sumebar ka sakuliah dunya, ku kituna kacilakaan pangladén anjeun tiasa waé henteu mangaruhan sadayana pangguna anu sami.

Hanjakalna, Apple kalebet dina halaman wéb anu sami status sadaya sistem anjeun sacara global teu ku buana saolah-olah pausahaan séjén ngalakukeun.

Ku cara kieu, sigana upami anjeun ayeuna teu ngagaduhan masalah sareng sababaraha jasana, anjeun tiasa sangsara dina sababaraha jam ka hareup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)